4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Informatie over de aankoop van een vakantiewoning

De aanschaf van een vakantiewoning is een grote uitgave. Een beslissing die u waarschijnlijk niet over 1 nacht ijs neemt. Naast de keuze voor het land, regio en type vakantiewoning is er ook nog het hele aankoopproces. Om u hier een beetje wegwijs in te maken vindt u op deze pagina’s een aantal whitepapers over de koop van een vakantiewoning.

Informatie over de aankoop van een vakantiewoning

informatie-koop-vakantiewoningEen vakantiewoning kopen is vaak een weloverwogen beslissing. Over het algemeen wordt een vakantiewoning met een bepaald doel gekocht. Dit kan bijvoorbeeld rendement zijn of uitsluitend eigen gebruik.

Naast het doel, het land en de regio waar u de woning wilt kopen krijgt u ook nog te maken met het aankoop proces. Over het algemeen zal de verkopende partij u hier goed bij helpen, maar toch is het ook handig om zelf iets af te weten van de wetgeving waar u mee te maken krijgt.

Belangrijk om te weten is dat de regels over de aanschaf en het gebruik van een vakantiewoning per land verschillen. Soms zijn er binnen een bepaald land ook nog regels per regio.

Naast deze whitepapers worden er op de Second Home Beurs dagelijks seminars gegeven over de aankoop van een vakantiewoning. Hierbij komen alle populaire landen individueel aan bod. Tevens zijn er seminars over fiscale en juridische aspecten omtrent de aankoop van een vakantiewoning

Whitepaper - Kopen in Spanje

Bent U van plan een vakantiewoning te kopen in Spanje? In dit whitepaper leest u wat er komt bij komt wanneer u overweegt een huis in Spanje te kopen.

Whitepaper - Kopen in Frankrijk

U droom van een vakantiewoning in Frankrijk en staat op het punt om deze droom uit te laten komen. Lees alvast alle basisprocedures waar u mee te maken krijgt.

Whitepaper - Vakantiewoning & omgeving

Bent u van plan een vakantiewoning te kopen? Lees in dit whitepaper waarbij u aan moet denken als het gaat om de omgeving en de ligging.

Whitepaper - Kopen in Portugal

Gaat u een huis kopen in Portugal? Download het whitepaper en lees alle ins- en outs over het aankoopproces van een vakantiewoning in Portugal.

Whitepaper - Kopen in Oostenrijk

Gaat u een huis kopen in Oostenrijk? Download het whitepaper en lees alle ins- en outs over het aankoopproces van een vakantiewoning in Oostenrijk.

Whitepaper - Vakantiewoning verhuren

Bent u van plan uw vakantiewoning te verhuren? Dit is wat u moet weten voordat u start met de verhuur van uw vakantiewoning.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.