28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Huis kopen Costa del Sol

Een huis kopen aan de Costa del Sol is een droom voor velen. De zonnige Spaanse zuidkust biedt volop mogelijkheden voor wie wilt investeren in een vakantiewoning. Daarnaast is het een schitterende regio met mooie plaatsen zoals Marbella en Puerto Banus.Het aanbod vakantiewoningen aan de Costa del Sol is divers. Van mooie appartementen tot zeer luxe villa’s.

Costa del Sol: Investeren en genieten van een vakantiewoning

De Costa del Sol is een Costa die zich uitstrekt voer 3 Spaanse provincies. Zo liggen de provincies Malaga, Granada en Cadiz aan deze Costa. Voor wie een vakantiewoning wil kopen aan de Costa del Sol zijn de mogelijkheden divers. Naast vakantiewoningen gelegen in een van de steden zijn er prachtige woningen gelegen aan een van de vele golfbanen.

Wie een huis wil kopen aan de Costa del Sol heeft keuze uit een van de vele nieuwbouwprojecten of een ruim aanbod bestaande woningen. Hieronder vindt u een overzicht van de vakantiewoningen aan de Costa del Sol.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Exclusieve villa met 7 slaapkamers te koop in La Zagaleta, Marbella, Spanje

Malaga, Spanje

7Slaapkamer
1Badkamer
6Picture
Deze imposante luxe villa ligt te koop in het prominente landgoed La Zalageta in Marbella in Spanje. Het geniet er een uitstekend panorama over de zee en de bergen alsook een fantastische moderne design architectuur.
€6.900.000

Ground floor apartment

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
31Picture
€3.640.000

Nieuwbouw off plan villa met 4 slaapkamers en zeezicht te koop ten westen van Marbella

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
7Picture
Deze moderne off plan villa ligt te koop ten westen van Marbella in de buurt van het prestigieuze Los Flamingos Golf Resort. De nieuwbouw is ontworpen als een energiezuinige en onderhoudsarme woning.
€985.000

Penthouse

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
13Picture
€1.650.000

Modern gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te koop ten oosten van Marbella

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
20Picture
Dit nieuwbouw appartement ligt te koop in La Cala de Mijas tussen Marbella en Fuengirola, Costa del Sol, Spanje. Het appartement biedt mooie open leefruimtes met een adembenemend panorama over de Middellandse Zee en is gelegen op 700 meter van de zee.
€632.500

Fantastische appartementen aan zee

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
3Parkeerplaats
10Picture
€2.360.000

4 Slaapkamers Vrijstaand Villa in Estepona (Estepona)

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
18Picture
€980.000

Gloednieuwe villa op plan te koop in Nueva Andalucia, Marbella

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
4Picture
Deze elegante moderne villa ligt te koop in Nueva Andalucia, Marbella, Spanje. Het biedt een fantastische locatie vlak bij het strand en een ongelooflijk modern ontwerp.
€1.765.000

Half vrijstaande eerstelijns villa aan de golf met panoramisch zeezicht te koop in Marbella Oost, Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Dit moderne vastgoed te koop is gelegen in Cabopino Golf, ten oosten van Marbella, Spanje. De half vrijstaande villa biedt een elegant design en fantastisch uitzichten op de zee en op de golf.
€772.500

Luxe appartement te koop in Marbella, Spanje

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
14Picture
Dit modern appartement te koop is gelegen naast de Lago de la Tortugas, Nueva Andalucia, Marbella, Spanje. Het biedt hoogstaand kwalitatief comfort en ligt in een prachtig wooncomplex met adembenemend uitzicht op de Middellands Zee.
€1.015.000

Bestaande vakantiewoning te koop in Mon

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
18Picture
€115.000

2 slaapkamer appartement met panoramisch uitzicht op zee en golf, Marbella West

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
27Picture
Dit prachtige ruime en goed verlichte appartement te koop heeft een groot terras en een prachtig panoramisch uitzicht op zee en golf.
€395.000
709 ResultatenResultaten per pagina

 

 

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.