4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning in Zeeland kopen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning dicht bij huis? Dan is een vakantiewoning in Zeeland een goede mogelijkheid! Binnen 2 uur bent u vanuit heel Nederland in uw recreatiewoning. Daarnaast een uitstekende mogelijkheid om dicht aan zee te genieten van natuur en watersport.

Vakantiewoning in Zeeland: Genieten van natuur en rendement

Zeeland is voor veel Nederlanders en buitenlanders nog steeds een populaire vakantiebestemming. De aankoop van een vakantiewoning in Zeeland kan hierdoor erg interessant zijn. Zeker wanneer u er voor kiest om uw vakantiewoning te verhuren, kunt u hierdoor interessante rendementen behalen.

Naast mogelijk rendement is Zeeland een provincie die veel te bieden heeft. Denk hierbij aan de mooie stranden, flora en founa en de leuke plaatsjes en steden.

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Zeeland, Nederland

2Slaapkamer
2Badkamer
16Picture
KEUZE VILLA Keuze tussen duin- of watervilla op eigen kavel Keuze tussen 4-persoonsvilla (2 slaapkamers), 6-persoonsvilla (3 slaapkamers) en 8-persoonsvilla (4 slaapkamersHET HELE JAAR VAKANTIE IN DE NATUUR Bouwen en wonen in een natuurgebied kan in Nederland nergens meer, tenzij we de natuur zelf
€339.750

Geschakelde vakantiewoning Nieuwbouw

Zeeland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
6Picture
De Veerse WendeOp de mooiste plek van het Veerse Meer, in de bocht (De Wende), ligt dit prachtige project! De Veerse Wende bestaat uit een luxe 4* Fletcher hotel, 18 riante waterwoningen en 40 unieke appartementen met een fantastisch uitzicht over het meer.
€319.500

Type Oesterdam 8

Zeeland, Netherlands

4Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
Sfeervolle 8-persoons watervillaRoyale kaveloppervlakteRuime veranda met buiten open haardMet vrienden en familie op de veranda genietend van de buitenlucht en de eerste warme zonnestralen. Een goed glas wijn, lekker eten, leuke anekdotes en het gelach van de kinderen op de achtergrond.
€403.450

Type Boon 8

Zeeland, Netherlands

4Slaapkamer
2Badkamer
33Picture
Ruime 8-persoons woning met grote ramenKozijnen van duurzaam hardhoutRoyale kaveloppervlakteVrienden of familie; wie je ook uitnodigt, je ontvangt ze bijzonder gastvrij in deze ruime achtpersoons woning.
€470.450

Type Oosterschelde 8

Zeeland, Netherlands

4Slaapkamer
4Badkamer
5Picture
Sfeervolle 8-persoons waterwoningen met hotelkamerconceptSchitterende ligging aan/bij het waterHeerlijk overdekt terras en balkonVolop genieten van elkaar, de rust, het water en de natuur? Dat kan perfect in deze sfeervolle 8-persoons waterwoningen met hotelkamerconcept.
€499.550

Type Hotelappartement 2

Zeeland, Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
Unieke, duurzame hotelappartementenVast (uitgekeerd) rendement (5% netto gedurende 5 jaar)Onderdeel van de Harbour Club Oesterdam: compleet nieuwe centrumvoorziening met o.a.
€294.500

Type Boon 6

Zeeland, Netherlands

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
Prachtige 6-persoons vakantiewoning met veel lichtinvalStandaard met vloerverwarming op de begane grond en een binnen- en buitenhaardRoyale kaveloppervlakteEen woning die op een bijzondere manier openheid en geborgenheid combineert.
€459.950

Woodgalow - nr. 166A

Zeeland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
19Picture
Betaalbaar en fraai chalet in zonnig ZeelandRust en ruimteVerandaOp Camping Stelleplas, in zonnig Zeeland, wordt deze betaalbare en fraaie recreatiewoning te koop aangeboden.
€63.750

Type Hotelappartement 4

Zeeland, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
4Picture
Unieke, duurzame hotelappartementen op eigen grondVast (uitgekeerd) rendement (5% netto gedurende 5 jaar)Onderdeel van de Harbour Club Oesterdam: compleet nieuwe centrumvoorziening met o.a.
€324.500

Type Oosterschelde 6

Zeeland, Netherlands

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
Sfeervolle 6-persoons waterwoningen met hotelkamerconceptSchitterende ligging aan/bij het waterHeerlijk overdekt terras en balkonVolop genieten van elkaar, de rust, het water en de natuur doe je hier in deze sfeervolle waterwoningen.
€451.800

Type Boon 4

Zeeland, Netherlands

2Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
Een zee van ruimte in deze zeer royale 4-persoons watervillaDe veranda verbindt binnen en buiten op een natuurlijke wijzeVerdiepingshoge ramen bieden prachtig uitzicht over het waterKenmerkend voor dit type is de voor een vakantiewoning ongekende ruimte.
€436.950

Type Oesterdam 6

Zeeland, Netherlands

3Slaapkamer
2Badkamer
19Picture
Sfeervolle watervilla op Waterrijk OesterdamScherp geprijsde woning, voorzien van alle comfortRoyale kaveloppervlakteEen eigen plek aan het water, waar je heerlijk samen kunt zijn met je hele gezin.
€381.450
21 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.