Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Chalets te koop in de Ardennen

Genieten van je eigen chalet in de Belgische Ardennen

Ben je ook op zoek naar een alternatieve investering voor je spaargeld dat niets oplevert? Misschien een investering in vastgoed dicht bij huis maar met een buitenlands karakter? Dan is een chalet kopen in de Ardennen zeker iets voor jou!

Waarom een chalet kopen in de Ardennen?

Wat is het eerste dat in jou opkomt als je denkt aan de Ardennen? De natuur met zijn uitgestrekte bossen, de groten en de meren. Dit alles zorgt ervoor dat een chalet in de Ardennen de ideale plek is om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Bovendien is het maar een paar uur rijden en heb je toch het buitenlandse gevoel. Dat heeft ook invloed op de reiskosten. Een vakantiewoning kopen in het buitenland breng al snel veel meer kosten met zich mee om er te komen.

Is een chalet kopen in de Ardennen een goede investering?

Ja, de Ardennen zijn populair en zijn zowel voor Belgen als Nederlanders een populaire bestemming voor een korte vakantie of een weekendje weg. Daarnaast worden vakanties dichtbij huis steeds populairder. Dit wil zeggen dat de vraag naar chalets te huur zal blijven groeien. Met de aankoop van een chalet in de Ardennen heb je natuurlijk ook jouw eigen tweede huis. Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven? Je springt in de auto en een kleine 3 uur rijden ben je ter plaatse. 

Ardennen is meer dan natuur

De prachtige natuur in de Ardennen is natuurlijk mooi meegenomen. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat. De Ardennen staan ook bekend door de vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, kajakken, klimmen,..., noem maar op. En, deze activiteiten vertalen zich in toerisme die hiervoor speciaal afreist naar dit mooie gebied in België.

Chalets te koop in de Ardennen, bekijk het ruime aanbod chalets

Ik wil een chalet in de Ardennen kopen!

Ben je van plan om een chalet in de Ardennen te kopen? Laat je dan eerst even goed informeren.  Dit kan zowel online, bijvoorbeeld via onze landendossier over België, of bezoek de Second Home Beurs. Hier heb je de mogelijkheid om eventuele vragen direct te stellen aan de aanwezige makelaars. Daarnaast wordt er dagelijks een seminar gegeven  over de aankoop van een vakantiewoning in België. Dus ga je een vakantiewoning kopen in België, dan is een bezoek zeker de moeite waard.  Kun je niet wachten tot de volgende beurs, start je zoektocht dan alvast op deze site en kijk welke recreatiewoningen te koop worden aangeboden.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden