Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een goedkoop huis in Portugal?

Bekijk het volledige aanbod woningen in Portugal

Bent u op zoek naar een goedkoop huis in Portugal? Dat is mogelijk! De vraag naar een tweede huis in Portugal is de laatste tijd toegenomen. Lissabon en het zonnige Algarve, zijn bekende bestemmingen die blijven groeien. Albufeira, Faro en Portimão zijn populaire steden voor toeristen. 

Een goedkoop huis in Portugal. Waar te vinden?

Het is niet moeilijk om een goedkoop huis in Portugal te kopen. In Portugal zijn verschillende goedkope huizen te vinden. Bij de zoektocht naar een goedkoop huis, zijn er verschillende Nederlandse makelaars die kunnen helpen. Hiervoor is het goed om bijvoorbeeld te weten wat het budget is voor de vakantiewoning. Welke regio in Portugal heeft jullie voorkeur en uit hoeveel slaapkamers moet het huis beschikken? Een interessante optie is de westkant van Algarve of misschien de Zilverkust. In Quarteira vind je een appartement met drie slaapkamers voor 150.000 euro. Douro ligt aan de andere kant van het land is populair door haar lage prijzen. Vermijd de Chiado-district als de voorkeur uit gaat naar een goedkoop huis in Lissabon. Hier zijn de prijzen de laatste paar jaren fors gestegen. Op zoek naar een minder populaire bestemming met dorpsgevoel en strand? Bekijk de stad Caldas da Rainha, op ongeveer een uur van Lissabon.  

Goedkoop huis kopen in Portugal, bekijk het aanbod.

Laat je informeren over het kopen van een huis in Portugal

In Portugal gelden andere regels dan in Nederland. Het is goed om een advocaat in de arm te nemen bij de aankoop van een tweede huis in Portugal. Laat je goed informeren voor de aankoop. Een bezoek aan de Second Home Beurs kan helpen. Op de beurs zijn verschillende makelaars aanwezig en bereid om te helpen. Interessant is het seminar programma, waar presentaties over het kopen van een woning in Portugal worden gegeven.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden