Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een huis kopen op Bonaire

Genieten van je vakantiehuis in tropisch Nederland

Een huis kopen op Bonaire, zie je het al voor je? Een eigen woning op een tropisch eiland waar je helemaal opgaat in de natuur. Bonaire is dan ook de ideale plek om in alle rust van de natuur te genieten.

Waarom een huis kopen op Bonaire?

Een huis op Bonaire koop je wanneer je wil relaxen in een tropisch klimaat en daarnaast de ongerepte natuur wil ontdekken. Bonaire heeft namelijk een grote diversiteit als het gaat om dieren op en om het eiland. Zo zijn er ontelbaar verschillende soorten paradijsvogels, met als bekendste vogel de flamengo. Bonaire staat misschien wel het meest bekend om zijn onderwaterwereld. De koraalriffen rond Bonaire en Klein Bonaire (onbewoond koraaleiland net boven Bonaire) bieden een goede leefomgeving voor een groot aantal vissoorten en andere onderwaterdieren. Hierdoor komen er veel toeristen speciaal naar Bonaire om te duiken. Bonaire staat dan ook in vele wereldwijde top-10 lijstjes als het gaat om beste plekken om te duiken. Op het land is echter ook genoeg te doen. Zo kan je mooie mountainbike routes fietsen. Ook de hoofdstad Kralendijk moet je een keer bezoeken. Deze kleurrijke en levendige stad biedt ondanks het relatief kleine aantal inwoners (14.000) genoeg mogelijkheden. Je kan er winkelen, heerlijk uit eten en de Nederlandse historie ontdekken. 

Hoe zit het met woningen te koop op Bonaire?

Bonaire wordt steeds populairder onder de Nederlanders. Het relatief kleine eiland heeft toch redelijk wat aanbod qua woningen in verschillende prijsklassen. Zo kan je er voor kiezen om een appartement te kopen, of een losstaande villa. Het is ook mogelijk om te investeren in een woning of appartement van een hotel. Dan heb je minder zorgen over de financiën, maar kan je wel voor een bepaalde periode per jaar genieten van deze plek.

Een huis kopen op Bonaire, bekijk het actuele aanbod vakantiewoningen

Laat je informeren over het kopen van een woning op Bonaire

Ga je een vakantiewoning kopen op Bonaire dan moet je rekening houden met de wet en regelgeving op Bonaire. Op de beurs van Second Home kan je in contact komen met makelaars uit Bonaire die jou meer informatie kunnen geven over het kopen of investeren in een tweede huis op Bonaire. Zij doorlopen met jou de mogelijkheden en helpen bij jouw zoektocht naar een woning in de tropen. Laat je eerst goed inlichten voordat je het vliegtuig instapt. Hieronder vind je een selectie van recreatiewoningen te koop op Bonaire. Succes bij je zoektocht!


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden