Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Costa Blanca

Een populaire regio van Spanje om een huis te kopen.

Een woning kopen aan de Costa Blanca

Waarom een huis kopen aan de Costa Blanca een goed idee is? Droom je van een eigen stekje aan de Spaanse kust? Wij geven 5 goede redenen om een huis of appartement te kopen aan de Costa Blanca.

Costa Blanca: Elk jaar 300 dagen zon

Het zonnetje een aangename temperaturen: wie wordt daar niét gelukkig van? Aan de Costa Blanca geniet je van minstens 300 dagen zon op een jaar. De gemiddelde temperatuur schommelt tussen 17 en 19 graden. De ideale plek om te ontsnappen aan het grijze, kille weer in België en Nederland!

Hoge levenskwaliteit

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft de Costa Blanca uitgeroepen tot een van de gezondste plaatsen om te leven. Bovendien is de levensverwachting in Spanje de tweede langste ter wereld, na Japan. Dit komt onder andere door het gezonde voedingspatroon van de Spanjaarden en de hoge kwaliteit van de gezondheidszorg in het land.

218 km strand

De Costa Blanca beschikt over 218 km mooie witte zandstranden met tal van verborgen baaitjes en prachtig blauw water. Je kan er genieten van een strandwandeling, een duik nemen in de zee of tal van watersporten beoefenen. Dankzij het mooie weer kan dit het hele jaar door.

huis-costa-blanca-kopen

Een vakantiehuis met uitstekende bereikbaarheid

De Costa Blanca is via de internationale luchthaven El Altet in Alicante zeer vlot te bereiken vanuit verschillende plaatsen in Europa en daarbuiten. Vliegen vanuit Nederland en België neemt slechts een paar uur in beslag. Als je liever met de auto reist, kan je rekenen op een goed uitgerust wegennetwerk langs de Costa Blanca.

Goedkoper wonen

Wonen in Spanje is 10% goedkoper dan in andere Europese landen. Vooral transport en voeding zijn beduidend goedkoper. Anderzijds moet je er rekening mee houden dat elektriciteit, gas water en meubels een beetje meer kosten dan gemiddeld. Daartegenover staat dat de vastgoedprijzen aan de Costa Blanca voordeliger zijn dan in de steden.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden