4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Een huis kopen in Frankrijk

Een villa aan de Middellandse Zee of een chalet in de Franse Alpen. Genieten van zon of sneeuw. Frankrijk is al jaren een populaire vakantiebestemming, ook als het gaat om het kopen van een huis is en blijft Frankrijk een favoriet.

Huis kopen FrankrijkEen huis kopen in Frankrijk

Droom je van een huis in Frankrijk? Het mooie weer, de lekkere wijn, de verfijnde keuken en de rijke cultuur en de nabijheid maken van ‘la douce France’ de ultieme vakantiebestemming van velen. Ook voor het kopen van een huis blijft Frankrijk interessant, de veelzijdigheid in het vastgoed heeft voor een ieder wat wils. Van schitterende appartementen aan de kust, een vakantiehuisje in de Provence of een chalet in de Franse Alpen.

Informatie over het kopen van een huis in Frankrijk

Ga je een vakantiehuis kopen in Frankrijk dan moet je je goed laten informeren. De aankoop van een huis in ‘Frankrijk verloopt immers anders dan in Nederland. Als u van plan bent om een huis te gaan kopen Frankrijk vindt u op deze pagina relevante artikelen en informatie. Zo is er de mogelijkheid om een whitepaper te downloaden over het aankoopproces van een huis in Frankrijk. Naast het aanbod vakantiewoningen op deze website bent u natuurlijk altijd welkom op de Second Home Beurs. Op de beurs zijn altijd een aantal makelaars aanwezig die vakantiewoningen in Frankrijk aanbieden. Tijdens een van de seminars kunt u zich laten informeren over het proces van aankoop voor een huis in Frankrijk. Tevens is er een lezing over de fiscaal en juridische aspecten van vakantiewoning in Frankrijk.

Laatste nieuws

Tips & Tricks: vakantiehuis kopen in Frankrijk

Wie droomt er niet van, een tweede huis in een zonovergoten oord? Een eigen huis in het buitenland: je hoort het steeds meer. Frankrijk is al jaren een zeer populaire bestemming als het gaat om het kopen van een vakantiehuis. Interessant: prijzen per populair departement Ondanks stijgende prijzen maar lage...
Lees meer

Vakantiehuis in Frankrijk, dat is eindeloos genieten

Een vakantiehuis in Frankrijk is meer dan ‘zomaar’ een woning. Frankrijk beschikt over prachtige natuur – van zon, zee en strand tot bergen, rivieren en bossen – en tal van adembenemende steden. Er is een aangenaam klimaat en je kan proeven van de lekkerste culinaire specialiteiten. Een vakantiehuis in Frankrijk,...
Lees meer

Een huis kopen in Frankrijk, investeren in geluk

Na veertien jaar in Nice gewoond te hebben, ben ik terug in Nederland. Ik mis het om te leven in een andere taal. Ik mis om zes uur ‘s avonds de tweede ronde baguettes bij de bakker, die zo warm zijn dat je ze niet kunt vast houden. En mijn...
Lees meer

Een tweede huis in Frankrijk in 5 stappen

Bepalen wat u zoekt: Dat is soms moeilijker dan het klinkt. Iedereen heeft wel enkele keuzecriteria in gedachten, waarvan sommige door logica ingegeven zijn en andere van maar “sentimentele” aard. Een lijst opmaken is een goed uitgangspunt om de wensen duidelijker te omschrijven en de prioriteiten op orde te zetten....
Lees meer
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Geschakelde vakantiewoning Nieuwbouw

Paris, Frankrijk

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Villages Nature Paris is een duurzaam en milieuvriendelijk project. Met deze investering lift u mee op het avontuur van Villages Nature Paris en Euro Disney S.C.A. Een project met maximale recreatiemogelijkheden en een minimale ecologische voetafdruk.
€270.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Charente, Frankrijk

4Slaapkamer
2Badkamer
3Parkeerplaats
10Picture
€219.000

Prachtige authentieke Charentaise met z'n bijgebouwen en zwembad op een kleine hectare

Charente, Frankrijk

4Slaapkamer
3Badkamer
40Picture
Prachtige ligging, verstopt in z’n groene omgeving, voor dit prachtig eigendom op de grens van de Dordogne dat alle karakter behouden heeft sinds de bouw ervan, midden 19e eeuw.
€346.500

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Charente, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
15Picture
€193.670

Vrijstaande vakantiewoning

Gironde, Frankrijk

3Slaapkamer
1Badkamer
11Picture
Résidence du Château de Salles ligt aan de rivier de l’Eyre. Er staan 113 villa’s op dit riante kasteelpark van 54 ha met zijn natuur en historische kastanjebomen van 100 jaar oud. De huizen zijn qua architectuur afgestemd op de natuurlijke omgeving. Het bebouwde deel beslaat 22 ha.
€105.000

Geschakelde woning Bestaande bouw

Languedoc-roussillon, Frankrijk

3Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
€400.000
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.