Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een huis kopen in Frankrijk

Leven als een god in je eigen vakantiehuis

Een huis kopen in Frankrijk, wie droomt er niet van. Genieten van je eigen koophuis in die plaats of streek waar je al jaren verliefd op bent. Frankrijk is al jaren een hele populaire bestemming voor de zomervakantie. Maar ook een tweede huis kopen in Frankrijk is onder Nederlanders een populaire investering.

Een huis kopen in Frankrijk: waar begin ik?

Een recreatiewoning kopen in Frankrijk is een grote stap die vaak samen gaat met een grote som geld. Daarom is het heel belangrijk om eerst een goede wensenlijst te maken. Waar moet het huis dat ik in Frankrijk wil kopen aan voldoen? Denk hierbij eerst aan de regio.. Frankrijk is een groot land en elke regio heeft zo zijn voordelen, nadelen en charme. Wil je een woning aan zee kopen of misschien wel in de sneeuw. 

Welk type huis wil ik kopen in Frankrijk

Naast de regio is het belangrijk een keuze maken omtrent het type huis. Ben je opzoek naar een appartement een villa of een opknapper op het platteland. Een andere belangrijke vraag die hier bij komt kijken is de vraag met welk doel je het huis in Frankrijk wil kopen. Gaat het puur voor gebruik in eigen vakanties, wil je er misschien wel permanent gaan wonen. Of koop je het huis in Frankrijk voor het rendement. Als dit laatste het geval is, is het ook belangrijk om uit te zoeken wat potentiële huurders zoeken. Uiteindelijk wil je het huis dan zoveel mogelijk verhuren. Eigenschappen van het huis zullen dan dus moeten aansluiten op wensen van huurders.

Een huis kopen in Frankrijk, bekijk het aanbod vakantiewoningen

Informatie over een huis kopen in Frankrijk

Ga je een vakantiehuis kopen in Frankrijk dan is zoals eerder gezegd informatie erg belangrijk. Zoek op deze website of elders op internet naar relevante content omtrent de het kopen van een huis is Frankrijk. Hoe ziet het aankoopproces eruit? Zijn er extra kosten bij de aankoop? En niet onbelangrijk; welke belastingen moet ik betalen.  Antwoord op deze vragen kun je vinden op internet, maar ook zijn er dagelijks diverse seminars op de Second Home Beurs over de aankoop van een huis in Frankrijk. Ook zijn er diverse makelaars en experts aanwezig om al je vragen te beantwoorden.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden