26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Een huis kopen in Frankrijk

Een villa aan de Middellandse Zee of een chalet in de Franse Alpen. Genieten van zon of sneeuw. Frankrijk is al jaren een populaire vakantiebestemming, ook als het gaat om het kopen van een huis is en blijft Frankrijk een favoriet.

Huis kopen FrankrijkEen huis kopen in Frankrijk

Droom je van een huis in Frankrijk? Het mooie weer, de lekkere wijn, de verfijnde keuken en de rijke cultuur en de nabijheid maken van ‘la douce France’ de ultieme vakantiebestemming van velen. Ook voor het kopen van een huis blijft Frankrijk interessant, de veelzijdigheid in het vastgoed heeft voor een ieder wat wils. Van schitterende appartementen aan de kust, een vakantiehuisje in de Provence of een chalet in de Franse Alpen.

Informatie over het kopen van een huis in Frankrijk

Ga je een vakantiehuis kopen in Frankrijk dan moet je je goed laten informeren. De aankoop van een huis in ‘Frankrijk verloopt immers anders dan in Nederland. Als u van plan bent om een huis te gaan kopen Frankrijk vindt u op deze pagina relevante artikelen en informatie. Zo is er de mogelijkheid om een whitepaper te downloaden over het aankoopproces van een huis in Frankrijk. Naast het aanbod vakantiewoningen op deze website bent u natuurlijk altijd welkom op de Second Home Beurs. Op de beurs zijn altijd een aantal makelaars aanwezig die vakantiewoningen in Frankrijk aanbieden. Tijdens een van de seminars kunt u zich laten informeren over het proces van aankoop voor een huis in Frankrijk. Tevens is er een lezing over de fiscaal en juridische aspecten van vakantiewoning in Frankrijk.

Laatste nieuws

Tips & Tricks: vakantiehuis kopen in Frankrijk

Wie droomt er niet van, een tweede huis in een zonovergoten oord? Een eigen huis in het buitenland: je hoort het steeds meer. Frankrijk is al jaren een zeer populaire bestemming als het gaat om het kopen van een vakantiehuis. Interessant: prijzen per populair departement Ondanks stijgende prijzen maar lage...
Lees meer

Vakantiehuis in Frankrijk, dat is eindeloos genieten

Een vakantiehuis in Frankrijk is meer dan ‘zomaar’ een woning. Frankrijk beschikt over prachtige natuur – van zon, zee en strand tot bergen, rivieren en bossen – en tal van adembenemende steden. Er is een aangenaam klimaat en je kan proeven van de lekkerste culinaire specialiteiten. Een vakantiehuis in Frankrijk,...
Lees meer

Een huis kopen in Frankrijk, investeren in geluk

Na veertien jaar in Nice gewoond te hebben, ben ik terug in Nederland. Ik mis het om te leven in een andere taal. Ik mis om zes uur ‘s avonds de tweede ronde baguettes bij de bakker, die zo warm zijn dat je ze niet kunt vast houden. En mijn...
Lees meer

Een tweede huis in Frankrijk in 5 stappen

Bepalen wat u zoekt: Dat is soms moeilijker dan het klinkt. Iedereen heeft wel enkele keuzecriteria in gedachten, waarvan sommige door logica ingegeven zijn en andere van maar “sentimentele” aard. Een lijst opmaken is een goed uitgangspunt om de wensen duidelijker te omschrijven en de prioriteiten op orde te zetten....
Lees meer
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Panoramisch zicht in Salernes (Provence verte )

Provence Verte, Frankrijk

4Slaapkamer
3Badkamer
13Picture
€525.000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Normandy, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Vrijstaande strandwoning Loire Loire - 6 persoons vrijstaande strandwoning Ha (Franse maat voor bewoonbaar en verwarmd oppervlakte exclusief veranda) ca. 80 m².
€226.800

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Dordogne, Frankrijk

2Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
€208.650

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Dordogne, Frankrijk

4Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
Luxe bungalow met terras Garage en flinke tuin op het zuiden Winkels en restaurants op 500mWoon opp.
€173.500

PANORAMISCH uitzicht in de VAR

Utrecht, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
30Picture
€645.000

(vakantie)woning

Pyrenees, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
4Parkeerplaats
2Picture
€328.000
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.