8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Genieten van een recreatiewoning in Nederland

Genieten van je eigen recreatiewoning aan zee of in de natuur. Het kopen van een recreatiewoning is populair. Of het nu gaat om een andere besteding van eht spaargeld voor meer rendement of een aankoop om helemaal zelf van te genieten. Het kopen van een recreatiewoning in Nederland blijft voor velen toch wel het ultieme geluk.

Een recreatiewoning kopen in Nederland

Een recreatiewoning in Nederland kopenEen recreatiewoning kopen in Nederland is jaren erg populair. Een van redenen voor deze toenemende interesse is de lage spaarrente. Steeds meer mensen kopen namelijk niet alleen een recreatiewoning om er zelf van te genieten. Rendement behalen is steeds vaker een motivatie. Investeren in een recreatiewoning kan wanneer het goed verhuurd wordt al snel een aardig rendement opleveren. Dit rendement ligt over het algemeen dan de huidige spaarrentes.

Informatie over het kopen van een recreatiewoning in Nederland

Recreatiewoningen in Nederland zijn er in alle soorten en maten. Van een stenen recreatiewoning op een van de waddeneilanden tot een chalet op een vakantiepark. Ongeacht welk type recreatiewoning u gaat kopen is voorlichting en voorbereiding een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Denk goed na over het doel dat u heeft met de recreatiewoning, eigen gebruik of verhuur. Maak een goede begroting van uw uitgaven en het verwachte rendement en laat u goed voorlichten over fiscale en juridische aspecten die komen kijken bij de aankoop van een recreatiewoning.

Seminars over het kopen van een recreatiewoning in Nederland

Om een stap in de goede richting te helpen bij het kopen van een recreatiewoning in Nederland kan het interessant zijn om de Second Home Beurs te bezoeken. Hier staan verschillende partijen die recreatiewoningen in Nederland te koop aanbieden. Tevens worden er dagelijks interessante lezingen gegeven over alle aspecten die u kunt verwachten wanneer u een recreatiewoning koopt. Denk hierbij aan seminars met fiscale- en juridische aspecten, maar ook aan welke mogelijkheden u heeft om de vakantiewoning te verhuren. Leuke bijkomstigheid is dat u tijdens uw bezoek aan de Second Home Beurs een aantal recreatiewoningen van binnen kunt bekijken. Een laagdrempelige en leuke manier om een kijkje te nemen in de recreatiewoning die u misschien gaat kopen.

Laatste nieuws

Een vakantiewoning kopen raakt steeds meer in trek

Een vakantiewoning, waar je de waan van alledag even heerlijk van je af kunt zetten, raakt steeds meer in trek. Toch komt er heel wat kijken bij de aanschaf van zo’n tweede woning. “Een NVM-aankoopmakelaar kan hierbij adviseren en ontzorgen”, aldus NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De markt voor tweede woningen in...
Lees meer

Second Home TV | Aflevering 1

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen de Vakantiemakelaar over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

Vermogensrendementsheffing ontwijken?

Heeft u vermogen in box 3 dan betaalt u jaarlijks inkomstenbelasting over de waarde van uw bezittingen verminderd met eventuele schulden. Om te ontsnappen aan deze vermogensrendementsheffing, kunt u overwegen te investeren in een vakantiewoning in het buitenland. Over uw buitenlandse woning betaalt u namelijk geen belasting in Nederland.  ...
Lees meer
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Type Dubbel chalet - nr. 43

Noord-Holland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
24Picture
Goed onderhouden dubbel chalet (met verdieping!)Royale kavel eigen grondPrachtige ligging aan het water, incl. eigen aanlegsteiger en boothuisWaterliefhebbers opgelet! Dit chalet met prachtige ligging aan het water, inclusief eigen aanlegsteiger en boothuis staat te koop.
€199.500

Appartement - nr. 189

Noord-Holland, Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
Sfeervol appartement met één slaapkamerOp loopafstand van het strand!Prachtig uitzicht over de duinenDit sfeervolle appartement met één slaapkamer is gelegen op de tweede etage van het hoofdgebouw op Strandslag Juliana.
€99.500

Collosseo in Zuid-Limburg - Schin op Geul (Limburg)

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
1Picture
- 4 persoons - In Zuid-Limburg - Midden in de natuur - Uitzicht op het heuvellandschap - Vlakbij Valkenburg & Maastricht - Op vakantiepark Residence Valkenburg
€120.750

Villa - nr. 37

Gelderland, Nederland

4Slaapkamer
2Badkamer
26Picture
Vrijstaande, hoogwaardige 8-persoons villa op een luxe landgoedPrachtige ligging in de Veluwse bossen, aan de Oostzijde van LunterenZeer royale kavel (eigen grond) en aan een visvijver met eigen steigerDeze hoogwaardige, vrijstaande 8-persoons villa op een luxe landgoed staat te koop! De woning lig
€324.500

Chalet Nieuwbouw

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
19Picture
Op Chaletpark Boomans te Aalten is dit goed onderhouden recreatiechalet gelegen op een perceel 200 m2 , gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. nHet betreft een onderhoudsvriendelijke chalet met kunststof kozijnen en een vrijstaande houten berging.
€49.500

Type Berghem Panorama Chalet

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Panorama Chalet Berghem op eigen grondPanoramisch uitzicht over het Limburgse HeuvellandVerhuur verplicht, met garantierendement van 6,5 % netto voor 10 jaar!Op het succesvolle Panorama Park Gulperberg kun je nu beleggen in een Panorama Chalet Berghem (fase 3) met een adembenemend uitzicht over het
€139.000
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.