4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Bezoek de Second Home Beurs

Droomt u ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wilt u investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan bent u op de Second Home Beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven u de nodige informatie en helpen u graag bij het vervullen van uw droom. Meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Bekijk dan zeker ook het seminarieprogramma.


Openingsuren

De Second Home Beurs is vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 10:00 tot 17:00.


Beurslocatie

De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Voor uw navigatie kunt “Truus van Lierlaan 1” in Utrecht gebruiken. Adviesroute: aanrijden vanaf A2 (Den Bosch-Amsterdam) afritnummer 8 en NIET via de A12. De overzichtskaart kunt u hier downloaden.


Parkeren

Parkeeradvies
Wij adviseren u om aan te rijden vanaf de A2 (Den Bosch-Amsterdam), afritnummer 8 en NIET via de A12. Klik hier voor de plattegrond. Gezien de te verwachten drukte rondom de Jaarbeurs, adviseren we u de parkeerinstructies op de (matrix)borden goed te volgen. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 4,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,50 per dag (dit betreft dus 24 uur). Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Vooraf parkeerplaats reserveren – klik hier om te reserveren
U kunt voorafgaand aan uw bezoek aan de Jaarbeurs, online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 15,50. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. 

Parkeerinstructies voor Mindervaliden en Elektrische auto’s klik hier.


Openbaar vervoer

De Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar de Jaarbeurs.

Plan uw reis via de NS planner


Mindervaliden

Op het terrein van de Jaarbeurs kunt u terecht met een gehandicapten parkeerkaart, waar u op elk parkeerterrein van de Jaarbeurs gratis kunt parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers.


Toegang

De toegang tot de beurs bedraagt €15,00 per persoon. Wanneer u zich hier online registreert, ontvangt u € 5,00 korting per persoon. Na online registratie kunt u direct uw toegangskaart uitprinten en ontvangt u ook een kopie per email. U betaalt uw toegangsprijs op de beurs. 


Hotel

Uw hotel kunt u eenvoudig boeken via Bookings.com of u kunt een overnachting boeken bij onze partner Postillion Hotel in Bunnik. 


Eten en drinken

In het restaurant op de beurs kunt u diverse etenswaren bestellen, zoals verse broodjes en warme gerechten. Ook kunt u als bezoeker een gratis wijntje proeven bij de Wine Bar, in het midden van de beurs. 


Wifi

Voor bezoekers van de beurs is er gratis wifi beschikbaar. U dient zich wel in te loggen en de algemene voorwaarden van de Jaarbeurs te accepteren. 


Toegang kinderen

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang, indien begeleid door een volwassen bezoeker.


Honden

Honden zijn toegelaten op de beurs wanneer u zelf zorgdraagt voor uw huisdier.


Elektrisch oplaadpunt

Op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vindt u oplaad punten voor elektrische auto’s.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.