Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiehuis kopen Spanje

Genieten van een vakantiehuis in Spanje

Je eigen vakantiehuis in Spanje

Spanje is misschien wel een van de populairste locaties om een vakantiehuis te kopen. Het land beschikt dan ook over alle aspecten voor de koop van een vakantiehuis. Een heerlijk klimaat en een gunstig investeringsklimaat en ruim aanbod aan vakantiehuizen.

Een vakantiehuis kopen in Spanje is en blijft erg populair. De goede bereikbaarheid, het heerlijke klimaat en de aantrekkelijk vastgoedprijzen maken dit allemaal mogelijk. Daarnaast is ook het aanbod van vakantiehuizen in Spanje interessant, zo is er volop aanbod van nieuwbouw vakantiehuizen. Tevens is er ook nog het segment met bestaande woningen in de typische Spaanse style. Zo is er voor elke doelgroep in iedere prijsklasse een mogelijkheid om een vakantiehuis in Spanje te kopen, van een voordelig appartement tot een luxe villa met privé zwembad.

Informatie over het kopen van een vakantiehuis in Spanje

Bent u van plan een vakantiehuis in Spanje te kopen dan kunt op deze pagina het online aanbod bekijken. Daarnaast is er een dossier over het aankoopproces van een vakantiehuis in Spanje of lees de tips en aandachtspunten bij de koop van een vakantiehuis in Spanje.

vakantiehuis-kopen-in-spanje

Naast het online aanbod ben je natuurlijk altijd welkom op de Second Home Beurs, waar volop makelaars aanwezig zijn met vakantiehuizen in Spanje. Daarnaast is er een interessant seminar programma, waarin dagelijks lezingen worden gegeven over de koop van een vakantiehuis in Spanje. Naast seminars over Spanje zijn er ook lezingen over de fiscale en Juridische aspecten met betrekking tot de koop van een vakantiewoning.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden