Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiewoning in Oostenrijk kopen

Vier seizoenen genieten van je vakantiewoning

Genieten met een aantrekkelijk rendement

Oostenrijk is opkomende bestemming als het gaat om de aankoop van een vakantiewoning. Voornaamste reden hiervoor zijn de goede verhuur rendementen die te behalen zijn. Voordeel van een vakantiewoning in Oostenrijk is dat de 4 verschillende seizoenen een verschillende doelgroep trekt. De skiërs in de winter, de wandelaars en klimmers in de zomer.

Wat de voornaamste reden is dat mensen een huis kopen in Oostenrijk is moeilijk te zeggen. De veelzijdigheid, aangename mensen en de lekkere keuken dragen er hoogstwaarschijnlijk aan bij. Het feit dat een vakantiehuis in Oostenrijk in ieder seizoen een andere doelgroep trekt is een belangrijk argument voor kopers die hun vakantiewoning willen verhuren. Zeker in de buurt van de populaire ski- en wandelgebieden zijn goede verhuur rendementen te behalen.

vakantiewoning-oostenrijk-kopen

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

Op de Second Home Beurs zijn diverse makelaars en projectontwikkelaars aanwezig die Oostenrijkse vakantiewoningen te koop aan bieden.Er is een ruim aanbod van chalets, villa's en appartementen. Daarnaast zijn er ook diverse interessante seminars over de aankoop van een vakantiewoning in Oostenrijk. Het aankoop traject, regels en juridische afwikkeling van de aankoop van een huis in Oostenrijk is anders dan de Nederlandse. Voorlichting en uw goed informeren is dan ook belangrijk. Op de Second Home Beurs zijn alle experts aanwezig die u van deze waardevolle informatie kunnen voorzien.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden