Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Marbella Special Homes

Marbella Special Homes
Urb. Island of Riviera Golf BL 4 Bajo 2
29648 Mijas Malaga
Spanje
+32 494 11 74 98
http://www.marbellaspecialhomes.com

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Erwin Dekoster

Adviseur

Nicole Barbaranelli

Adviseur

Over Marbella Special Homes

Uw Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Marbella en Belgie Marbella Special Homes wenst u allereerst van harte welkom op onze website. Als u op zoek bent om vastgoed te verkopen, kopen of te huren, verhuren, garanderen wij u een professionele en een exclusieve persoonlijke service met ongecompliceerd advies. Belgische immobiliën- & Nederlandstalige vastgoed makelaar in Marbella In tegenstelling tot andere Nederlandstalige vastgoed specialisten aan de Costa del Sol kan u de mensen van Marbella Special Homes zowel in Belgie als Spanje aanspreken. Wij zijn in beide landen vertegenwoordigd om zo snel en effectief op de wensen van onze klanten kunnen in te spelen. Kwalitatief vastgoed en service Marbella Special Homes heeft een uitgebreide database van hoog-kwalitatieve woningen, appartementen en handelspanden te huur en te koop in Marbella en omgeving, alsook nieuwbouwprojecten. Met meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedwereld kunnen wij u naast het zoeken naar uw droomhuis of verkopen van uw eigendom eveneens bijstaan / informeren / adviseren over het legale aspect, de contracten, de notariële akten en bankaangelegenheden.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Marbella Special Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden