Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Mezőcsokonya

Hongarije

€ 128.767

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 5.239m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Prima woning. Mooi groot en in goede conditie. In 2015 nog gerenoveerd en toen is er nieuw elektra gekomen, nieuwe waterleidingen, de vensters zijn vernieuwd (kunststof) en nieuwe keuken en badkamer. Binnenkort wordt het dak nog vernieuwd.De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden is er een hal, een gang, de woonkeuken met ook een eethoek. Drie slaapkamers, de keuken, de badkamer en een apart toilet. Op de verdieping een overloop met zitgedeelte, drie slaapkamers en een douche met toilet.Verder is er nog het overdekte terras, een garage, een schuur de wat (vroeger) dierenverblijven.Het perceel is maar liefst 5.239 m2 en goed onderhouden. Op het perceel loopt nog een beekje.Alle voorzieningen zoals elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de septic tank, De woning wordt verwarmd met gasconvectors en de houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.Het huis is gelegen in Mezőcsokonya, 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton meer. Op 6 km van het huis is een visvijver en het beroemde grote vis meer van Deseda ligt op 20 km. In het gebied zijn er ook mogelijkheden om te jagen.

In het dorp wonen 600 mensen en hier vindt u een levensmiddelenwinkel, een postkantoor, een bushalte, een dokter en een apotheek. 600 meter van het huis is er een kleuterschool en een basisschool.Zoekt u een mooi ruim huis voor een permanent verblijf dan is een bezoekje hier zeker de moeite waard.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID300621

ID makelaar1900

Prijs€ 128.767

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Mezőcsokonya

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning