4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Ontmoet onze exposanten

De Second Home Beurs is dé beurs voor tweede woningen. Dit is de plek, waar u zich kunt oriënteren en laten informeren over de aanschaf en het bezit van een tweede woning. Met trots presenteren wij u het aanbod van makelaars en projectontwikkelaars, uit ongeveer 20 verschillende landen. Hieronder vindt u een overzicht met aanwezige exposanten, aanvullende bedrijfsinformatie, het actuele aanbod en hun locatie op de beurs. Klik op de naam van een exposant als u het bedrijfsprofiel en het actuele aanbod wil bekijken.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.