4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Jaarbeurs Utrecht | 4 – 6 oktober 2019

Droomt u ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wilt u investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan bent u op de Second Home Beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven u de nodige informatie en helpen u graag bij het vervullen van uw droom. Meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Bekijk dan zeker ook het seminarieprogramma.

Jaarbeurs Utrecht


4 - 6 oktober 2019

De najaarseditie van de Second Home Beurs vindt dit jaar plaats van 4 – 6 oktober 2019 in Jaarbeurs Utrecht. 

€5,- korting op uw entreekaart

Registreer en ontvang uw toegangsticket met €5,- korting

Registreren!

De start van uw zoektocht naar een tweede huis!

De Second Home Beurs is een beurs waar u alle informatie kunt verkrijgen over het kopen van een tweede huis in binnen- en buitenland. Heeft u de droom om een tweede huis te bezitten in de zon of juist een chalet in de sneeuw? Deze droom kan werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Second Home Beurs.

Hoe kan ik mij informeren over het kopen van een tweede huis?
Gedurende de beursdagen kunt u verschillende deskundige seminars bezoeken die u kunnen helpen bij de aankoop van uw tweede huis. Deze seminars zijn vrij toegankelijk voor u als beursbezoeker en voorzien u van zeer waardevolle informatie.

Onze diverse gastsprekers kunnen u alle in’s en outs vertellen over het kopen en/of verhuren van een tweede huis.

Welke extra’s biedt een bezoek aan de Second Home Beurs?
U kunt uw bezoek zo compleet maken als u zelf wilt! Tijdens uw bezoek komt u in contact met vastgoedaanbieders uit veel verschillende landen. Nadat u wat ideeën heeft opgedaan, kunt u een pauze houden en een heerlijke maaltijd nuttigen in het restaurant. Daarnaast is er in het midden van de Second Home Beurs een wijnbar waar u een glas wijn kunt drinken uit het land waarin u geïnteresseerd bent.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.