26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Nieuwsberichten

Of je nu op zoek bent naar een tweede woning om te genieten van een prachtige vakantie of een tweede huis eerder ziet als een investering, in beide gevallen blijft het enorm belangrijk om zich goed te informeren alvorens over te gaan tot een aankoop. Wij geloven sterk in de kracht van informatie en delen graag met jullie de interessantste artikels. Meer informatie nodig? Bezoek gerust onze beus en praat met de aanwezige deskundigen.

SECOND HOME TV | Aflevering 4

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Jeroen van der Werff van NextHome B.V. / Grandwindsockbonaire over het kopen van een vakantiewoning op Bonaire.

Bestaande woning of nieuwbouw?

Heb je plannen om een tweede woning te kopen in Spanje? Een belangrijke keuze is die tussen een bestaand huis of een nieuwbouw. Een bestaand huis kopen Als je een...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 3

Arno van Enjoy Life Media / Waf of Living Interviewt Gerard Haagsma van Second Home Invest over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning...
Lees meer

Een tweede huis in Zwitserland

Velen dromen van een tweede thuis in een mooi land waar ze volop kunnen genieten. Steeds meer mensen kopen een woning in het buitenland, onder meer door de lage rente....
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 2

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen Bluebay Real Estate over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Curaçao.

Second Home TV | Aflevering 1

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen de Vakantiemakelaar over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

Macedonië in de lift

De democratische economie van Macedonië is er na een korte en kleine crisis weer helemaal bovenop. De economische groei in Macedonië klom afgelopen jaar omhoog naar 2,2%. Voor 2018 verwacht...
Lees meer

Bezit tweede woning steeds gewoner

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een tweede woning. Was het bezit van een vakantiewoning vroeger voorbehouden aan een selecte groep, tegenwoordig is het kopen van een tweede woning heel normaal....
Lees meer

Vakantiehuis kopen in Nederland

Velen dromen van een vakantiewoning in Nederland, zeker nu de spaarrente blijft dalen en vakantieparken verhuurrendementen beloven tot 8% op jaarbasis. Interessante prijzen voor vakantiewoningen In 2016 werden 3.750 recreatiewoningen...
Lees meer
1 2 3 6
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.