4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuwsberichten

Of je nu op zoek bent naar een tweede woning om te genieten van een prachtige vakantie of een tweede huis eerder ziet als een investering, in beide gevallen blijft het enorm belangrijk om zich goed te informeren alvorens over te gaan tot een aankoop. Wij geloven sterk in de kracht van informatie en delen graag met jullie de interessantste artikels. Meer informatie nodig? Bezoek gerust onze beus en praat met de aanwezige deskundigen.

Een tweede huis kopen in Valencia

Spanje heeft alle troeven in huis voor een heerlijk verblijf: een aangenaam klimaat, mooie steden, prachtige stranden, lekker eten, pittoreske dorpen, de gastvrije bevolking,… “Spanje is en blijft hét topland...
Lees meer

Gambia, een ongeslepen diamant

Als je aan palmenstranden, korte broeken en blote voetjes in het zand denkt, kom je al snel uit op verre oorden met lange vluchttijden en tijdszones. En dan te bedenken...
Lees meer

Wat voor koper ben ik?

De aankoopmotieven voor een tweede woning kunnen voor iedereen anders zijn. Wat voor koper bent u? Doe de test! 1. De familiemens (Volledig eigen gebruik) Met familie en vrienden op...
Lees meer

Vakantiehuis steeds meer bron van inkomsten

Vroeger was een vakantiehuis vooral voor de gepensioneerde 60-plussers weggelegd. Maar de tijden zijn veranderd en inmiddels melden zich steeds meer 40-plussers op de Second Home Beurs. Volgens de organisator...
Lees meer

Een hypotheek in Spanje

Zoals elke editie van de Second Home beurs verlekkeren veel Nederlanders en Vlamingen zich op mooie huizen aan één van de Spaanse Costa’s. Spanje heeft zoveel te bieden; zon, zee,...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 12

Droomt u ook van een tweede woning in Montenegro? In aflevering 12 interviewt Arno van Way Of Living Allain Silbernberg van First.

SECOND HOME TV | Aflevering 11

In aflevering 11 interviewt Arno van Way Of Living belastingadviseur Harjit Singh van ESJ over de belastingheffing van uw vakantiewoning.

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Heb je plannen om een tweede woning te kopen in Spanje? Een belangrijke keuze is die tussen nieuwbouw of bestaande bouw. Een bestaand huis kopen Als je een huis wil...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 10

In aflevering 10 interviewt Arno van Way Of Living Hielke Tillema van Kontour Vastgoed over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

Een tweede huis in Zwitserland

Velen dromen van een tweede thuis in een mooi land waar ze volop kunnen genieten. Steeds meer mensen kopen een woning in het buitenland, onder meer door de lage rente....
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 9

In aflevering 9 interviewt Arno van Way Of Living Robert Abma van Medland over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Spanje.

SECOND HOME TV | Aflevering 8

In deze winterse aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Joren Exler van Romex Investments over het kopen van een vakantiewoning in de bekende Alpenlanden, als Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

SECOND HOME TV | Aflevering 7

In aflevering 7 interviewt Arno van Way of Living Ronald de Rooy van Italia Casa over het kopen van een vakantiewoning in Italië.

SECOND HOME TV | Aflevering 6

In deze aflevering interviewt Arno van Way of Living Eric van Riessen van Portula Bouw & Ontwikkeling BV over het kopen van een vakantiewoning in Noorwegen.

SECOND HOME TV | Aflevering 5

In aflevering 5 interviewt Arno van Way of Living Frans Mulder van Frans Mulder Huizen in Spanje over het kopen van een vakantiewoning in Spanje.

SECOND HOME TV | Aflevering 4

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Jeroen van der Werff van NextHome B.V. / Grandwindsockbonaire over het kopen van een vakantiewoning in Bonaire.
1 2 3 6
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.