Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Uitzending Way of Living RTL4

In Way Of Living reizen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers de wereld rond op zoek naar nieuwe plekjes onder de zon en in de sneeuw.

Daarvoor worden vakantiewoningen, vastgoed projecten, tweede huizen, investeringsobjecten, unieke villa’s, chalets en winterverblijven bezocht in binnen- en buitenland: van prachtige watervilla’s in Nederland en luxe penthouses in Oostenrijk, tot schitterende vakantiehuizen aan de Spaanse kust of andere delen van de wereld. Alles passeert de revue in Way Of Living.

Als vaste partner van Second Home waren Sanne en Arno ook afgelopen editie weer aanwezig op de Second Home Beurs in Utrecht voor de opnames van Way of Living. In de speciaal gebouwde opnamestudio hebben zij opnames gemaakt van onze exposanten en hebben ze onze collega Tom geïnterviewd over de beurs.

De uitzending is aanstaande zondag 17 april om 17.00 uur op RTL4.

www.wayofliving.nl

Gerelateerde berichten

Bekijk

4 redenen om een vakantiewoning te kopen in Nederland

Vroeger kochten Belgen en Nederlanders vaak een tweede woning in Frankrijk, Spanje of in een ander zonnig vakantieland. De laatste tijd kiezen steeds meer mensen voor een vakantiehuis in eigen land. Wij zetten vier goede redenen op een rijtje voor een vakantiehuis in België of Nederland.  

Bekijk

Een thuis iets verder weg van huis

Tips om je vakantiewoning in te richten en te stylen. Een vakantiewoning onder de zon doet dromen. Vaak gaat er een gedetailleerde zoektocht aan vooraf naar de perfecte locatie, stijl, uitzicht, omgeving… 

Bekijk

Second Home eerste consumentenbeurs bij Jaarbeurs na versoepelingen

Van 18 tot en met 20 maart vindt bij Jaarbeurs in Utrecht de eerste consumentenbeurs, de Second Home Beurs, plaats, zonder maatregelen en controles. Twee jaar geleden stond de beurs klaar om open te gaan, maar werd ze als gevolg van de eerste lockdown afgelast. Voor Jaarbeurs en Second Home een symbolisch moment.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden