Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Laat je informeren

Vind de antwoorden op je vragen

Seminars over het kopen van een vakantiewoning

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.

Onderwerp

10.45 uur | Tweede woning verhuren : Op zoek naar rendement?

Iedere huiseigenaar wil zijn vakantiehuis succesvol verhuren. Met een gering budget kun je al een groot verschil maken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het portfolio van NOVASOL zien hoe interieur en concepten een positieve invloed hebben op het rendement van uw vakantiehuis.

Marijn Bekkers | Novasol

Marijn Bekkers is 12 jaar werkzaam bij NOVASOL Vakantiehuizen, marktleider in de verhuur van vakantiehuizen in Europa. Met een groot netwerk van huiseigenaren en samenwerkingspartners weet NOVASOL zowel binnenlandse als buitenlandse gasten uitstekend te bereiken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 10:45 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 10:45
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

10.45 uur | Tweede huis in Italië

De presentatie is bedoeld om algemene informatie te verschaffen aan aanstaande kopers van een huis in Italië over de toepasselijke Italiaanse wetgeving, fiscale consequenties, en mogelijke perikelen in het aankooptraject.

Ava. Roberto de Falco - FJP Advocaten

Roberto de Falco is werkzaam voor FJP Advocaten. FJP Advocaten is een advocatenkantoor, waar Italiaanse en Nederlandse advocaten werken die gespecialiseerd zijn in het verlenen van rechtsbijstand aan cliënten in zaken die met Italië of Italiaans recht te maken hebben.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 10.45 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Italië
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 10.45
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Italië

10.45 uur | Aankoop Franse woning, juridische en fiscale tips

Er wordt ingegaan op al datgene waar je tegenaan kunt lopen als je een Franse woning aankoopt. Van de rol van de Franse notaris tot aan opschortende voorwaarden, en van een compromis de vente tot taxe sur la plus value.

Adviespraktijk Bosscher | De Frankrijk Advocaat

Sinds 2005 heeft Mr Mireille Bosscher zich gespecialiseerd in Frans notarieel en fiscaal recht. Ze houdt zich bezig met onder andere het huurrecht, ontslagrecht, familierecht (nalatenschappen/testamenten) en aan-en verkopen van Franse woningen. Als kandidaat-notaris slaat ze voor clienten een brug tussen het Nederlandse en Franse recht. /// Mr. Sietze Jan Dijkstra is advocaat en oud- kandidaat notaris. Hij is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in Franse zaken, met name Franse vastgoed transacties, erfrecht, belastingrecht en personen- en familierecht. Zijn kantoor verricht veel notariële diensten, maar kan u ook als advocaat bijstaan in een in Frankrijk of in Nederland te voeren procedure

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 10:45 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 10:45
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Frankrijk

11.30 uur | Belastingheffing over uw tweede woning

De aankoop van een vakantiewoning leidt op verschillende momenten tot belastingheffing. Maar in ieder land is de belastingheffing anders. Tijdens dit seminar hoort u alles over de fiscale aspecten rondom een vakantiewoning in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

mr. Maurice de Clercq | Actal Advocaten en fiscalisten

Maurice De Clercq is als fiscaal specialist actief op het gebied van herstructurering bedrijven, bedrijfsopvolging, vermogensstructurering en fiscaal procesrecht. Daarnaast geeft hij advies en begeleiding aan ondernemers en particulieren bij emigratie en aankoop, beheer, schenken en vererven van onroerend goed in het buitenland.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.30 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Fiscaal & juridisch
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.30
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Fiscaal & juridisch

11.30 uur | Financiering van een (tweede) huis in Frankrijk

Na de presentatie is u duidelijk wat er komt kijken bij het verkrijgen van een hypotheek in Frankrijk. Wat is wel en niet mogelijk? Hoe pak je het aan? Wat komt er op u af? Het verhaal wordt omlijst met voorbeelden en anekdotes uit de praktijk wat leidt tot een zowel nuttige en aangename bijeenkomst

Albertjan Massier | Hypotheek & Buitenland

Albertjan Massier begeleidt sinds 2003 kopers van een huis in het buitenland bij het verkrijgen van een hypotheek. Hij kent de weg en weten hoe het voor elkaar te krijgen bij de lokale banken. De geboden begeleiding gaat van eerste oriëntatie tot het tekenen van de koopakte

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.30 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.30
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Frankrijk

11.30 uur | Bulgarije, de verborgen schat van Europa!

In vogelvlucht over wie, wat, waar, hoe en waarom over het prachtige Bulgarije en natuurlijk een stuk over de aankoop van uw vastgoed in Bulgarije. Investeer in uzelf!

Tom Jansen | Bulgaria Invest

Wij komen al sinds 2000 in Bulgarije en kochten in 2004 onze eerste boerderijen/landhuizen. Natuurlijk zijn we door de jaren heen ook problemen tegengekomen, hierdoor hebben we zeer veel knowhow verkregen. We mogen ons zeker Bulgarije specialist noemen.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.30 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Bulgarije
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.30
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Bulgarije

12.15 uur | Een tweede huis kopen in Spanje

Het seminar gaat over het aankoopproces van een tweede woning in Spanje en de financiering ervan. Je kunt hierbij denken aan de verschillende financieringsopties, verstrekkingsvoorwaarden in Spanje, aankooptips en hoe zorg ervoor dat je goed voorbereid een aankoop doet. Al dan niet met behulp van een Spanje hypotheek. Een interactieve seminar met veel nuttige informatie en tips!

Arie Gerritsen | MásMás Hipotecas

Arie Gerritsen | MásMás Hipotecas Arie Gerritsen is oprichter van MásMás Hipotecas S.L. Een Nederlandstalig onafhankelijk financieel adviesbureau volledig gespecialiseerd in het advies en de bemiddeling van Spanje hypotheken. Arie heeft zich, met ruim 20 jaar (internationale) ervaring, ontwikkeld tot dé specialist in zowel vermogens- als financieringsvraagstukken, specifiek gericht op het aankopen en financieren van Spaans residentieel vastgoed. Daarnaast heeft Arie een Nederlandse AFM vergunning en kan hij ook adviseren en bemiddelen in Nederlandse woninghypotheken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12.15 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12.15
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Spanje

12.15 uur | Hoe kunt u het beste uw tweede huis verhuren?

Tijdens dit seminar vertellen de verhuurexperts van Belvilla u graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het verhuren van je tweede huis: praktische zaken zoals regelgeving en belastingen, welke verhuurmethodes er zijn, welke huizen goed verhuren en het bepalen van de optimale verhuurprijs.

Mark Groen | Belvilla

Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa op het gebied van vakantiehuizenverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring én lokale kennis van de regio weten wij hoe we het beste uw huis kunnen verhuren. Met de full-service verhuuroplossing wordt verhuren leuk en gemakkelijk!

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12.15 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12.15
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

12.15 uur | Een tweede huis in Griekenland kopen

De presentatie is bedoeld om geïnteresseerden wegwijs te maken in de verschillende facetten en de bijzonderheden van het kopen van een huis in Giekenland. Ook zaken als belastingen en erfrecht komen aan bod, zodat u goed voorbereid aan uw zoektocht kunt beginnen.

Giorgos Gavriilidis | Elxis

Giorgos Gavriilidis is van oorsprong advocaat en zowel oprichter als mede-eigenaar van Elxis Greek Real Estate Services. Elxis begeleidt al ruim 30 jaar Nederlandse en Belgische klanten bij de aankoop van een woning in Griekenland en verzorgt daarbij de gehele juridische afwikkeling Elxis heeft kantoren in Utrecht, Thessaloniki en Kreta.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12:15 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Griekenland
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12:15
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Griekenland

13.00 uur | Een tweede verblijf in Portugal. Welcome to the Simple Life (EN)

In this seminar, the host of Portugal The Simple Life Podcast, Dylan Herholdt, will share his personal journey of finding a simple life in Portugal, and also his experience interviewing guests from all walks of life who have fallen in love with the country and its wonderful lifestyle. He will be joined by property specialists with a vast experience in helping international clients buy a home in Portugal.

Dylan Herholdt | Portugal The Simple Life

Main speaker: - Dylan Herholdt, host of the international podcast “Portugal The Simple Life” - Davide Patricio, CEO Leisure Launch Group

Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag Aanvang: 13.00 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Portugal
Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag
Aanvang: 13.00
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Portugal

13.00 uur | Een tweede huis kopen in Oostenrijk

Al jarenlang staat Oostenrijk bovenaan in de lijstjes als favoriete land voor een tweede huis. Dat is ook wel begrijpelijk, want het land heeft een enorme traditie als vooraanstaand vakantieland en een huis kopen of laten bouwen in Oostenrijk is niet ingewikkeld. Op het seminar informeren wij u over onderwerpen als toeristische kengetallen en verhuur, huizenprijzen, wet- en regelgeving op het gebied van bouwen of kopen, fiscaliteit en de mogelijkheden voor financiering,

Jeroen van der Werff | Mynexthome

Jeroen van der Werff is directeur van NextHome B.V. en heeft een achtergrond in het toerisme. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt het bedrijf al 15 jaar projecten voor kopers welke een vakantiehuis zoeken voor de eigen vakanties en daarnaast inkomsten willen uit huurrendement. Jeroen wordt regelmatig gevraagd voor gastcolleges op de HO Gent en Antwerpen en het verzorgen van seminars op de Second Home Beurs.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.00 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Oostenrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.00
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Oostenrijk

13.00 uur | Veilig kopen in Turkije in 2022

De Turkse overheid verwelkomt kopers van woningen door een verblijfsvergunning te verstrekken op aanvraag. U koopt in Turkse Lira en dit zorgt voor heel veel voordelen en mogelijkheden, rendementen zijn momenteel hoog. Meer weten over risico's en kansen in Turkije? Veilig kopen in Turkije is de kern van dit seminar.

Drs. Esmeralda G. Sepers | Esmare Turkey

Drs. Esmeralda Sepers is turkologe met een juridische achtergrond en sinds 2001 actief als makelaar in Turkije. Naast het begeleiden bij de aankoop, beheer en verhuur wordt ook vaak beroep gedaan op de adviestak met betrekking tot erfrecht, het opstellen van volmachten en commerciële activiteiten.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.00 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Turkije
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.00
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Turkije

13.45 uur | Het kopen van een tweede huis, begint bij financiële duidelijkheid / Een vakantiewoning kopen met overwaarde 1e woning

Van droom tot realiteit: Of u nu vakantie wilt vieren in uw eigen droomhuis of een tweede woning wilt kopen met een gegarandeerd rendement. Als duurzame woonpartner staat ABN AMRO klaar om u te helpen in het ontdekken van uw mogelijkheden.

ABN-Amro

ABN AMRO heeft alle kennis & expertise op het gebied van financieel inzicht, fiscaliteit, vermogen, rendement, financieren & verduurzamen. Tijdens het de inspirerende seminars zullen deze onderwerpen de revue passeren.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13:45 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Financieren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13:45
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Financieren

13.45 uur | Een huis kopen in Zwitserland

Kees Jan vertelt je alles wat je moet weten als je van plan bent een vakantiewoning te kopen in Zwitserland. Hij benadrukt hierin het kopen van een tweede woning met een volledig vrije vergunning. Deze woningen worden verkocht zonder verhuurverplichting, zijn in de alpenlanden haast niet meer te verkijgen!

Kees Jan de Jong | First Projektmanagement

Kees Jan is sinds lange tijd bekend met recreatief onroerend goed in Europa en Zwitserland in het bijzonder. Vanuit zijn marketing & sales achtergrond bij verschillende Zwitserse bedrijven, waaronder het Zwitserse Nestlé, was de stap naar internationaal Zwitsers onroerend goed snel gemaakt. Deze keuze is met name gemaakt op basis van zijn fascinatie voor dit relatief kleine land en de prominente rol dat het desondanks op meerdere gebieden in de wereld speelt

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13:45 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Zwitserland
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13:45
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Zwitserland

13.45 uur | Een huis kopen op Cyprus (EN)

De vraag naar tweede huizen op Cyprus neemt toe. Overweeg je om een huis te gaan kopen op Cyprus, dan is het aan te raden om deze seminar te volgen. Let op: de seminar wordt gepresenteerd in het Engels.

Katerina Kurlovich | Prime Property

Kristina is een 'Property Specialist' met een grondige kennis van onroerend goed in Cyprus. Zij heeft een bewezen track record in het helpen van internationale klanten bij het vinden van en investeren in onroerend goed. Haar missie is om te pleiten voor mensen die de moedige beslissing willen nemen om de kwaliteit van hun leven verbeteren door een huis in het buitenland.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.45 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Cyprus
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.45
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Cyprus

14.30 uur | Hoe covid de verhuur van vakantiehuizen heeft beïnvloed

In 30 minuten laten wij op basis van cijfers en feiten zien hoe de afgelopen 2 jaar de verhuur van vakantiehuizen positief heeft veranderd. Wij nemen je mee langs de 5 populairste landen en laten we de belangrijkste trends en ontwikkelingen zien.

Tristan Albersen | Micazu

Tristan Albersen is werkzaam voor Micazu.nl. Micazu.nl is al sinds 2010 een succesvol online platform waarop Nederlanders zelf hun eigen vakantiehuis verhuren in meer dan 60 landen wereldwijd. Vakantiegangers boeken het vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.30 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.30
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

14.30 uur | Een vakantiewoning kopen en financieren in Nederland

Wil je een vakantiewoning in Nederland kopen? Laurens Huisman informeert in je 30 minuten over het aankoop traject. Tevens informeert hij over de financieringsmogelijkheden. Door het slim combineren van twee of meer verschillende financieringsvormen is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook gaan we in op de verschillende (woning)kenmerken die banken meenemen in hun vaak complexe (en unieke) berekening en beoordeling van de hypotheekaanvraag.

Laurens Huisman | Recreatiefinancieren.nl

Als Erkend Hypothecair Planner met 15 jaar aan bancaire en intermediaire ervaring op zak heb ik ervaring met een breed scala aan financiële vraagstukken. Als zelfstandig, onafhankelijk financieel adviseur help ik mensen bij het realiseren van hun wensen, met recreatiewoningen als specialisme.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.30 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Financieren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.30
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Financieren

14.30 uur | Fiscaal/juridische aspecten bij het kopen van een huis in Frankrijk

De do's en don'ts bij de aankoop van een Frans huis. Wat kunnen de valkuilen zijn en wat zijn de juridische verschillen met een aankoop in Nederland.

De Frankrijk Advocaat | Adviespraktijk Bosscher

Mr. Sietze Jan Dijkstra is advocaat en oud- kandidaat notaris. Hij is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in Franse zaken, met name Franse vastgoed transacties, erfrecht, belastingrecht en personen- en familierecht. Zijn kantoor verricht veel notariële diensten, maar kan u ook als advocaat bijstaan in een in Frankrijk of in Nederland te voeren procedure. /// Sinds 2005 heeft Mr Mireille Bosscher zich gespecialiseerd in Frans notarieel en fiscaal recht. Ze houdt zich bezig met onder andere het huurrecht, ontslagrecht, familierecht (nalatenschappen/testamenten) en aan-en verkopen van Franse woningen. Als kandidaat-notaris slaat ze voor clienten een brug tussen het Nederlandse en Franse recht.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.30 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.30
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Frankrijk

15.15 uur | Erfrecht: Overlijden na aankoop van uw tweede woning

U bent in het bezit van een mooie vakantiewoning in het buitenland. Plotseling komt u te overlijden. Wie zijn uw erfgenamen en in welk land betalen zij belasting? Zowel de Nederlandse als de buitenlandse erfbelasting komen in dit seminar aan bod.

mr. Maurice de Clercq | Actal Advocaten en fiscalisten

Maurice De Clercq is als fiscaal specialist actief op het gebied van herstructurering bedrijven, bedrijfsopvolging, vermogensstructurering en fiscaal procesrecht. Daarnaast geeft hij advies en begeleiding aan ondernemers en particulieren bij emigratie en aankoop, beheer, schenken en vererven van onroerend goed in het buitenland.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 15.15 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Fiscaal & juridisch
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 15.15
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Fiscaal & juridisch

15.15 uur | Financiering van een (tweede) huis in Spanje

Na de presentatie is u duidelijk wat er komt kijken bij het verkrijgen van een hypotheek in Spanje. Wat is wel en niet mogelijk? Hoe pak je het aan? Wat komt er op u af? Het verhaal wordt omlijst met voorbeelden en anekdotes uit de praktijk wat leidt tot een zowel nuttige en aangename bijeenkomst

Albertjan Massier | Hypotheek & Buitenland

Albertjan Massier begeleidt sinds 2003 kopers van een huis in het buitenland bij het verkrijgen van een hypotheek. Hij kent de weg en weten hoe het voor elkaar te krijgen bij de lokale banken. De geboden begeleiding gaat van eerste oriëntatie tot het tekenen van de koopakte

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 15.15 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 15.15
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Spanje

15.15 uur | Een tweede huis op Bonaire

De Caraïben zijn al decennialang een favoriete vakantiebestemming maar de laatste jaren ook steeds meer in trek als een plek voor een tweede huis. Bonaire spant op dit moment daarbij de kroon want het eiland is naast heerlijk ongerept tegelijkertijd aan het uitgroeien naar een lifestyle bestemming met een unieke vibe. In het seminar leggen we u uit wat Bonaire zo bijzonder maakt en waarom het aantrekkelijk is om hier een vakantiehuis te kopen.

Jeroen van der Werff |Grand Windsock Bonaire

Jeroen van der Werff is directeur van NextHome B.V. en heeft een achtergrond in het toerisme. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt het bedrijf al 15 jaar projecten voor kopers welke een vakantiehuis zoeken voor de eigen vakanties en daarnaast inkomsten willen uit huurrendement. Jeroen wordt regelmatig gevraagd voor gastcolleges op de HO Gent en Antwerpen en het verzorgen van seminars op de Second Home Beurs.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 15:15 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Bonaire
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 15:15
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Bonaire

16.00 uur | Een tweede huis in Portugal. Welke belasting moet ik betalen? (EN)

In this seminar, Sofia Cardoso, Senior Accountant at Portugal Accounting, will answer all your questions related to property taxes in Portugal! Don't miss this opportunity to learn more about the tax benefits of buying a home in Portugal, such as the special NHR - Non-Habitual Residents programme, holiday home rentals, real estate taxes, as well as other tax-related issues.

Sofia Cardoso | Portugal Accounting

Main speaker: Sofia Cardoso, Senior Accountant at Portugal Accounting

Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag Aanvang: 16.00 Duur: 30 locatie: 1 Onderwerp:
Portugal
Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag
Aanvang: 16.00
Duur: 30
locatie: 1
Onderwerp:
Portugal

16:00 uur | Aankopen met de rekenmachine: Direct rendement maken met jouw tweede woning

Op dit moment ben je op zoek naar een vakantiewoning, of heb je er al 1. Maar loopt het niet zoals je wilt, teveel werk, teveel tijd en energie inleveren voor te weinig verdiensten. Je wilt dus rendement en wij leggen je uit hoe dit het beste kunt bereiken.

Nikki Koppedraaijer | BNB Verhuurcursus

Wij (Nikki & Priscilla) hebben vanaf 2007 meerdere woningen gekocht en verhuurd. Dit geeft ons nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van vakantie- recreatieverhuur. Of dit nou een chalet, tweede woning of vakantiewoning met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit en onze methode werkt wereldwijd.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 16.00 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 16.00
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

16.00 uur | Een tweede huis kopen in Amerika

Ben je opzoek naar een huis in Amerika en specifiek in Florida dan mag je deze presentie niet missen. In 30 minuten vertelt Theodora het gehele aankoopproces van een woning in Amerika. Tevens informeert zij je over do's en don't en geeft je tips bij de zoektocht naar je droomhuis.

Theodora Uniken Venema | Downtownbrokers

Theodora is eigenaar van Downtownbrokers en is al meer dan 30 jaar actief op de vastgoedmarkt in Florida. Door haar jarenlange ervaring kan zij je als geen ander informeren over het kopen van vastgoed in Amerika en specifiek in Florida.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 16.00 Duur: 30 locatie: 3 Onderwerp:
Verenigde Staten
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 16.00
Duur: 30
locatie: 3
Onderwerp:
Verenigde Staten