Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Laat je informeren

Vind de antwoorden op je vragen

Seminars over het kopen van een vakantiewoning

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.

 

Onderwerp

10.45 uur | Je huis in Spanje verhuren: Wetgeving & belastingen

Misschien overweeg je om de woning die in Spanje wilt gaan kopen te verhuren. Sinds enige tijd is de verhuur van je woning in Spanje aan regels gebonden. Bezoek deze seminar en je bent helemaal op de hoogte.

Eva M. Méndez Pérez | TLA Corp

Eva María is een Spaanse jurist met de focus op de bouw en internationaal nalatenschap. Als Advocaat van TLACORP heeft zij meerdere jaren ervaring, met kantoren in Valencia, Alicante, Malaga, Mallorca en Bilbao. Of dit nou een chalet, tweede woning of vakantiewoning met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit en onze methode werkt wereldwijd.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 10.45 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 10.45
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Spanje

10.45 uur | Aankoop Franse woning, juridische en fiscale tips

Er wordt ingegaan op al datgene waar je tegenaan kunt lopen als je een Franse woning aankoopt. Van de rol van de Franse notaris tot aan opschortende voorwaarden, en van een compromis de vente tot taxe sur la plus value.

Adviespraktijk Bosscher | De Frankrijk Advocaat

Sinds 2005 heeft Mr Mireille Bosscher zich gespecialiseerd in Frans notarieel en fiscaal recht. Ze houdt zich bezig met onder andere het huurrecht, ontslagrecht, familierecht (nalatenschappen/testamenten) en aan-en verkopen van Franse woningen. Als kandidaat-notaris slaat ze voor clienten een brug tussen het Nederlandse en Franse recht. /// Mr. Sietze Jan Dijkstra is advocaat en oud- kandidaat notaris. Hij is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in Franse zaken, met name Franse vastgoed transacties, erfrecht, belastingrecht en personen- en familierecht. Zijn kantoor verricht veel notariële diensten, maar kan u ook als advocaat bijstaan in een in Frankrijk of in Nederland te voeren procedure

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 10:45 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 10:45
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Frankrijk

11.20 uur | Een woning kopen in Dubai

Ooit gedacht aan investeren in Dubai? Leer in 30 minuten alles over het aankoopproces, betalings- en financieringsmogelijkheden en wat er allemaal bij komt kijken wanneer je vastgoed koopt in Dubai.Daarnaast word je ook geinformeerd over de mogelijkheden om prive of met vennootschap te kopen.

Sandjai Ramautar | Priscilla Ramsoedh | Dubai-Property

Zowel Sandjai als Priscilla zijn internationale vastgoedinvesteerders. Vanwege hun jarenlang opgebouwde netwerk, ervaring en achtergrond zijn ze tot de conclusie gekomen dat het zeer gunstig is te investeren in Dubai. Deze kennis willen ze graag doorgeven.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 11.20 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Dubai
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 11.20
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Dubai

11.20 uur | Hoe start je met verhuren?

Je hebt een tweede huis op een prachtige locatie gekocht. Dit wil je met anderen delen als je er zelf niet bent. In alle vrijheid, waarbij je zelf de regie hebt. Micazu faciliteert je met een gebruiksvriendelijk platform, jij doet de rest. Hoe we dat doen? We leggen het je graag uit

Priscilla Faaij | Micazu

Priscilla Faaij werkt al sinds 2011 in de toerisme- en vrijetijdssector en is sinds juli 2023 onderdeel van Team Micazu als Verhuurexpert. In deze rol biedt zij allround service aan alle gebruikers van het Micazu platform: verhuurders en huurders, maar ook verkopers en kopers. Priscilla kan je dan ook alles vertellen over het starten met verhuren van je vakantiehuis.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.20 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.20
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

11.20 uur | Een huis kopen in Italië, complicato? Niet als je je laat bijstaan door een goede makelaar!

Tijdens de presentatie legt Dorrie uit hoe de koopprocedure verloopt in Italië, wat de rol is van de makelaar, en op welke valkuilen je moet letten voordat je kan gaan genieten van je droomhuis in dit prachtige land met zijn heerlijke weer, cultuur en gastronomie!

Dorrie Seijffert | Le Case di Dorrie

Dorrie Seijffert is van oorsprong simultaan tolk en is in 2004 als eerste Nederlandse makelaar geworden in Perugia, Umbrië, met haar kantoor Le Case di Dorrie. Met haar collega Peter Schaar (ook makelaar) heeft ze al vele buitenlanders bijgestaan bij de koop van hun droomhuis in Italië. Ze zit tevens in het regionale bestuur van de FIAIP, de Italiaanse Professionele Makelaars Vereniging.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 11.20 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Italië
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 11.20
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Italië

11.55 uur | Een plek onder de zon in Spanje van A t/m Z

Tijdens het seminar wordt u door Jasmin haarfijn uitgelegd hoe het kopen van een tweede woning in Spanje in zijn werk gaan, waar u op moet letten … en hoe u zich van A tot Z kunt laten ontzorgen.

Jasmin Spin | Fides Legal Services

Jasmin Spin is oprichter van het bedrijf Fides Legal Services. Woont sinds haar jeugd aan de Costa del Sol en heeft na een studie Engels recht met Spaans recht haar jarenlange ervaring opgedaan bij een prestigieus juridisch kantoor en heeft sinds 2 jaar haar eigen kantoor. Ze steunt haar cliënten, onder andere, bij de aan en verkoop van onroerend goed, en alle administratieve handelingen die hierbij komen kijken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 11.55 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 11.55
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Spanje

11.55 uur | Een vakantiewoning kopen en financieren in Nederland

Wil je een vakantiewoning in Nederland kopen? Laurens Huisman informeert in je 30 minuten over het aankoop traject. Tevens informeert hij over de financieringsmogelijkheden. Door het slim combineren van twee of meer verschillende financieringsvormen is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook gaan we in op de verschillende (woning)kenmerken die banken meenemen in hun vaak complexe (en unieke) berekening en beoordeling van de hypotheekaanvraag.

Laurens Huisman | Recreatiefinancieren.nl

Als Erkend Hypothecair Planner met 15 jaar aan bancaire en intermediaire ervaring op zak heb ik ervaring met een breed scala aan financiële vraagstukken. Als zelfstandig, onafhankelijk financieel adviseur help ik mensen bij het realiseren van hun wensen, met recreatiewoningen als specialisme.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.55 Duur: 25 locatie: 2 Onderwerp:
Financieren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.55
Duur: 25
locatie: 2
Onderwerp:
Financieren

11.55 uur | Een tweede huis in Griekenland kopen

De presentatie is bedoeld om geïnteresseerden wegwijs te maken in de verschillende facetten en de bijzonderheden van het kopen van een huis in Giekenland. Ook zaken als belastingen en erfrecht komen aan bod, zodat u goed voorbereid aan uw zoektocht kunt beginnen.

Giorgos Gavriilidis | Elxis

Giorgos Gavriilidis is van oorsprong advocaat en zowel oprichter als mede-eigenaar van Elxis Greek Real Estate Services. Elxis begeleidt al ruim 30 jaar Nederlandse en Belgische klanten bij de aankoop van een woning in Griekenland en verzorgt daarbij de gehele juridische afwikkeling Elxis heeft kantoren in Utrecht, Thessaloniki en Kreta.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 11.55 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Griekenland
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 11.55
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Griekenland

12.30 uur | Financiering van een (tweede) huis in Frankrijk

Na de presentatie is u duidelijk wat er komt kijken bij het verkrijgen van een hypotheek in Frankrijk. Wat is wel en niet mogelijk? Hoe pak je het aan? Wat komt er op u af? Het verhaal wordt omlijst met voorbeelden en anekdotes uit de praktijk wat leidt tot een zowel nuttige en aangename bijeenkomst

Albertjan Massier | Hypotheek & Buitenland

Albertjan Massier begeleidt sinds 2003 kopers van een huis in het buitenland bij het verkrijgen van een hypotheek. Hij kent de weg en weten hoe het voor elkaar te krijgen bij de lokale banken. De geboden begeleiding gaat van eerste oriëntatie tot het tekenen van de koopakte

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12.30 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12.30
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Frankrijk

12.30 uur | Een tweede huis kopen in Oostenrijk

Al jarenlang staat Oostenrijk bovenaan in de lijstjes als favoriete land voor een tweede huis. Dat is ook wel begrijpelijk, want het land heeft een enorme traditie als vooraanstaand vakantieland en een huis kopen of laten bouwen in Oostenrijk is niet ingewikkeld. Op het seminar informeren wij u over onderwerpen als toeristische kengetallen en verhuur, huizenprijzen, wet- en regelgeving op het gebied van bouwen of kopen, fiscaliteit en de mogelijkheden voor financiering,

Jeroen van der Werff | Mynexthome

Jeroen van der Werff is directeur van NextHome B.V. en heeft een achtergrond in het toerisme. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt het bedrijf al 15 jaar projecten voor kopers welke een vakantiehuis zoeken voor de eigen vakanties en daarnaast inkomsten willen uit huurrendement. Jeroen wordt regelmatig gevraagd voor gastcolleges op de HO Gent en Antwerpen en het verzorgen van seminars op de Second Home Beurs.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12.30 Duur: 25 locatie: 2 Onderwerp:
Oostenrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12.30
Duur: 25
locatie: 2
Onderwerp:
Oostenrijk

12.30 uur | Een huis kopen in Noorwegen, waar moet je op letten?

Noorwegen is zestien keer zo groot als Nederland, maar heeft veel minder inwoners. Wie Noorwegen zegt, denkt dus niet aan in de file staan, maar aan wandelen of langlaufen zonder iemand tegen te komen. Een huis kopen in Noorwegen roept misschien vele vragen bij u op, deze worden waarschijnlijk allemaal beantwoord tijdens dit seminar.

Erik van Riessen | Portula

Erik van Riessen is samen met zijn vrouw Adla eigenaar van Portula. Als projectontwikkelaar in Noorwegen en Zweden kennen zij de Scandinavische cultuur, spreken er de taal en hebben er een uitgebreid netwerk opgebouwd. Erik is dagelijks bezig met vakantiewoningen en kent het aankoopproces als geen ander.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 12.30 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Noorwegen
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 12.30
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Noorwegen

13.05 uur | Box 3 & Belastingheffing over uw tweede woning

De aankoop van een vakantiewoning leidt op verschillende momenten tot belastingheffing. Maar in ieder land is de belastingheffing anders. Tijdens dit seminar hoort u alles over de fiscale aspecten rondom een vakantiewoning in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Wim Vromans | Dealpartners

Wim Vromans is fiscalist bij Deal Partners, gespecialiseerd in Box 3, emigratie en vastgoed in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij ondernemers bij de verkoop van hun onderneming en de overdracht aan volgende generaties.”

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.05 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Fiscaal & juridisch
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.05
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Fiscaal & juridisch

13.05 uur | Tweede woning verhuren : Op zoek naar rendement?

Iedere huiseigenaar wil zijn vakantiehuis succesvol verhuren. Met een gering budget kun je al een groot verschil maken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het portfolio van NOVASOL zien hoe interieur en concepten een positieve invloed hebben op het rendement van uw vakantiehuis.

Marijn Bekkers | Novasol

Marijn Bekkers is 12 jaar werkzaam bij NOVASOL Vakantiehuizen, marktleider in de verhuur van vakantiehuizen in Europa. Met een groot netwerk van huiseigenaren en samenwerkingspartners weet NOVASOL zowel binnenlandse als buitenlandse gasten uitstekend te bereiken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13:05 Duur: 30 locatie: 2 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13:05
Duur: 30
locatie: 2
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

13.05 uur | Veilig kopen in Turkije in 2024

De Turkse overheid verwelkomt kopers van woningen door een verblijfsvergunning te verstrekken op aanvraag. U koopt in Turkse Lira en dit zorgt voor heel veel voordelen en mogelijkheden, rendementen zijn momenteel hoog. Meer weten over risico's en kansen in Turkije? Veilig kopen in Turkije is de kern van dit seminar.

Drs. Esmeralda G. Sepers | Esmare Turkey

Drs. Esmeralda Sepers is turkologe met een juridische achtergrond en sinds 2001 actief als makelaar in Turkije. Naast het begeleiden bij de aankoop, beheer en verhuur wordt ook vaak beroep gedaan op de adviestak met betrekking tot erfrecht, het opstellen van volmachten en commerciële activiteiten.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.05 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Turkije
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.05
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Turkije

13.40 uur | Een tweede huis kopen en financieren in Spanje

Het seminar gaat over het aankoopproces van een tweede woning in Spanje en de financiering ervan. Je kunt hierbij denken aan de verschillende financieringsopties, verstrekkingsvoorwaarden in Spanje, aankooptips en hoe zorg ervoor dat je goed voorbereid een aankoop doet. Al dan niet met behulp van een Spanje hypotheek. Een interactieve seminar met veel nuttige informatie en tips!

Arie Gerritsen | MásMás Hipotecas

Arie Gerritsen | MásMás Hipotecas Arie Gerritsen is oprichter van MásMás Hipotecas S.L. Een Nederlandstalig onafhankelijk financieel adviesbureau volledig gespecialiseerd in het advies en de bemiddeling van Spanje hypotheken. Arie heeft zich, met ruim 20 jaar (internationale) ervaring, ontwikkeld tot dé specialist in zowel vermogens- als financieringsvraagstukken, specifiek gericht op het aankopen en financieren van Spaans residentieel vastgoed. Daarnaast heeft Arie een Nederlandse AFM vergunning en kan hij ook adviseren en bemiddelen in Nederlandse woninghypotheken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.40 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.40
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Spanje

13.40 uur | Een tweede huis in Portugal

Tijdens dit seminar krijgt u deskundige informatie over het kopen van onroerend goed in het zonnige Portugal, een van 's werelds topbestemmingen voor pensioenen en tweede huizen in het buitenland. Reken op marktexpertise van dichtbij en het perspectief van een insider op het koopproces, belastingen in Portugal en andere waardevolle inzichten over het genieten van het eenvoudige leven in Portugal.

Tim Demeyer | Immo Portugal

Tim heeft honderden gezinnen en investeerders begeleid om veilig een woning in Portugal te kopen en fungeert als brug tussen Nederlandse en Belgische huizenkopers en de Portugese Zilverkust. Als onderdeel van Leisure Launch, de grootste vastgoedgroep van de Zilverkust, voegt Tim tientallen jaren ervaring toe aan de gratis bronnen die beschikbaar zijn bij Portugal, the simple life, het grootste informatieplatform voor buitenlanders in Portugal.

Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag Aanvang: 13.40 Duur: 25 locatie: 2 Onderwerp:
Portugal
Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag
Aanvang: 13.40
Duur: 25
locatie: 2
Onderwerp:
Portugal

13.40 uur | Aankopen met de rekenmachine: Direct rendement maken met jouw tweede woning

Op dit moment ben je op zoek naar een vakantiewoning, of heb je er al 1. Maar loopt het niet zoals je wilt, teveel werk, teveel tijd en energie inleveren voor te weinig verdiensten. Je wilt dus rendement en wij leggen je uit hoe dit het beste kunt bereiken.

Nikki Koppedraaijer | BNB Verhuurcursus

Wij (Nikki & Priscilla) hebben vanaf 2007 meerdere woningen gekocht en verhuurd. Dit geeft ons nu veel financiële vrijheid. Onze passie is om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een semi-passief inkomen door middel van vakantie- recreatieverhuur. Of dit nou een chalet, tweede woning of vakantiewoning met of zonder ontbijt is, dat maakt niet uit en onze methode werkt wereldwijd.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 13.40 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 13.40
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Vakantiewoning verhuren

14.15 uur | De aankoop van een huis in Italië

In de presentatie praten wij u bij over de Italiaanse vastgoedmarkt, het koopproces, de bijkomende kosten en natuurlijk staan we stil bij de vraag waarom Italië een fantastisch land is om een tweede of eerste huis te kopen!

Ronald de Rooy | ItaliaCasa

Ronald is jurist en als een van de oprichters van ItaliaCasa tevens partner in het kantoor sinds 2004. ItaliaCasa is een Nederlandssprekende makelaar met officiële bevoegdheid in Italië. Begeleiding van buitenlandse kopers en verkopers in vrijwel heel Italië is ons dagelijks werk.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.15 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Italië
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.15
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Italië

14.15 uur | Verkoop van uw onderneming en de aankoop van een tweede woning

We nemen u mee in het proces van de verkoop van uw onderneming. Op welke manier realiseert u de beste prijs? Wat zijn de kansen en wat zijn de valkuilen?”

Wim Vromans | Dealpartners

Wim Vromans is fiscalist bij Deal Partners, gespecialiseerd in Box 3, emigratie en vastgoed in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt hij ondernemers bij de verkoop van hun onderneming en de overdracht aan volgende generaties.”

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.15 Duur: 25 locatie: 2 Onderwerp:
Fiscaal & juridisch
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.15
Duur: 25
locatie: 2
Onderwerp:
Fiscaal & juridisch

14.15 uur | Een tweede huis op Bonaire

De Caraïben zijn al decennialang een favoriete vakantiebestemming maar de laatste jaren ook steeds meer in trek als een plek voor een tweede huis. Bonaire spant op dit moment daarbij de kroon want het eiland is naast heerlijk ongerept tegelijkertijd aan het uitgroeien naar een lifestyle bestemming met een unieke vibe. In het seminar leggen we u uit wat Bonaire zo bijzonder maakt en waarom het aantrekkelijk is om hier een vakantiehuis te kopen.

Jeroen van der Werff |Grand Windsock Bonaire

Jeroen van der Werff is directeur van NextHome B.V. en heeft een achtergrond in het toerisme. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt het bedrijf al 15 jaar projecten voor kopers welke een vakantiehuis zoeken voor de eigen vakanties en daarnaast inkomsten willen uit huurrendement. Jeroen wordt regelmatig gevraagd voor gastcolleges op de HO Gent en Antwerpen en het verzorgen van seminars op de Second Home Beurs.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14:15 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Bonaire
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14:15
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Bonaire

14.50 uur | Hoe belangrijk is een advocaat in het koopproces in Spanje?

Er zijn veel partijen betrokken bij het koop- en verkoopproces, maar de advocaat is ongetwijfeld een van de belangrijkste. Hij of zij is uw wettelijke vertegenwoordiger in Spanje en zorgt ervoor dat uw investering legaal en veilig wordt uitgevoerd. Daarnaast verdedigt hij of zij te allen tijde uw belangen tegenover de tegenpartij en bespaart u tijd en geld. Ontdek in dit gesprek met Legal Iuris de rol van de advocaat en hoe hij of zij u zal helpen bij het kopen van uw huis in Spanje.

Nathalie Neirynck en Cristel Meeuwissen | Legal Iuris

Met uitgebreide ervaring in de onroerend goed markt in de Costa Blanca en Costa Calida, hebben Nathalie en Cristel, zich gevestigd als experts in de verkoop van onroerend goed, met name nieuwbouw, rustiek en wederverkoop. Al jaren zijn zij een sleutelfiguur voor Belgen die hun droom om in Spanje te wonen willen verwezenlijken, door persoonlijk advies te geven en het aankoopproces te vergemakkelijken.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 14.50 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 14.50
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Spanje

14.50 uur | Financiering van een (tweede) huis in Spanje

Na de presentatie is u duidelijk wat er komt kijken bij het verkrijgen van een hypotheek in Spanje. Wat is wel en niet mogelijk? Hoe pak je het aan? Wat komt er op u af? Het verhaal wordt omlijst met voorbeelden en anekdotes uit de praktijk wat leidt tot een zowel nuttige en aangename bijeenkomst

Albertjan Massier | Hypotheek & Buitenland

Albertjan Massier begeleidt sinds 2003 kopers van een huis in het buitenland bij het verkrijgen van een hypotheek. Hij kent de weg en weten hoe het voor elkaar te krijgen bij de lokale banken. De geboden begeleiding gaat van eerste oriëntatie tot het tekenen van de koopakte

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.50 Duur: 25 locatie: 2 Onderwerp:
Spanje
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.50
Duur: 25
locatie: 2
Onderwerp:
Spanje

14.50 uur | Fiscaal/juridische aspecten bij het kopen van een huis in Frankrijk

De do's en don'ts bij de aankoop van een Frans huis. Wat kunnen de valkuilen zijn en wat zijn de juridische verschillen met een aankoop in Nederland.

De Frankrijk Advocaat | Adviespraktijk Bosscher

Mr. Sietze Jan Dijkstra is advocaat en oud- kandidaat notaris. Hij is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in Franse zaken, met name Franse vastgoed transacties, erfrecht, belastingrecht en personen- en familierecht. Zijn kantoor verricht veel notariële diensten, maar kan u ook als advocaat bijstaan in een in Frankrijk of in Nederland te voeren procedure. /// Sinds 2005 heeft Mr Mireille Bosscher zich gespecialiseerd in Frans notarieel en fiscaal recht. Ze houdt zich bezig met onder andere het huurrecht, ontslagrecht, familierecht (nalatenschappen/testamenten) en aan-en verkopen van Franse woningen. Als kandidaat-notaris slaat ze voor clienten een brug tussen het Nederlandse en Franse recht.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 14.50 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Frankrijk
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 14.50
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Frankrijk

15.25 uur | Buying property in Montenegro (EN)

What to expect when buying a house in Montenegro. Purchase process, tax and the things you need to know about Montenegro. Although not a member of the EU, the national currency is the Euro for example.

Tamara Bjelica | Lustica Bay Development

Ms. Tamara Bjelica works for the largest project in the Country, Lustica Bay, and in her position as a saleswoman will tell all about it

Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag Aanvang: 15:25 Duur: 25 locatie: 1 Onderwerp:
Montenegro
Dagen: Vrijdag, Zaterdag en zondag
Aanvang: 15:25
Duur: 25
locatie: 1
Onderwerp:
Montenegro

15.25 uur | Een tweede huis kopen in Amerika

Ben je opzoek naar een huis in Amerika en specifiek in Florida dan mag je deze presentie niet missen. In 30 minuten vertelt Theodora het gehele aankoopproces van een woning in Amerika. Tevens informeert zij je over do's en don't en geeft je tips bij de zoektocht naar je droomhuis.

Theodora Uniken Venema | Downtownbrokers

Theodora is eigenaar van Downtownbrokers en is al meer dan 30 jaar actief op de vastgoedmarkt in Florida. Door haar jarenlange ervaring kan zij je als geen ander informeren over het kopen van vastgoed in Amerika en specifiek in Florida.

Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag Aanvang: 15.25 Duur: 25 locatie: 3 Onderwerp:
Verenigde Staten
Dagen: Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Aanvang: 15.25
Duur: 25
locatie: 3
Onderwerp:
Verenigde Staten