4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Second Home TV

Informatie en inspiratie zijn 2 belangrijke factoren bij het kopen van een tweede huis. In deze reeks informatieve filmpjes vragen wij onze exposanten antwoord te geven op een aantal belangrijke vragen die komen kijken bij de aankoop van een vakantiewoning in binnen- of buitenland. Zo weet u wat u kunt verwachten bij de aankoop en komt u niet voor verassingen te staan.

Second Home TV | Aflevering 1

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen de Vakantiemakelaar over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

SECOND HOME TV | Aflevering 2

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen Bluebay Real Estate over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Curaçao.

SECOND HOME TV | Aflevering 3

Arno van Enjoy Life Media / Waf of Living Interviewt Gerard Haagsma van Second Home Invest over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 4

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Jeroen van der Werff van NextHome B.V. / Grandwindsockbonaire over het kopen van een vakantiewoning in Bonaire.

SECOND HOME TV | Aflevering 5

In aflevering 5 interviewt Arno van Way of Living Frans Mulder van Frans Mulder Huizen in Spanje over het kopen van een vakantiewoning in Spanje.

SECOND HOME TV | Aflevering 6

In deze aflevering interviewt Arno van Way of Living Eric van Riessen van Portula Bouw & Ontwikkeling BV over het kopen van een vakantiewoning in Noorwegen.

SECOND HOME TV | Aflevering 7

In aflevering 7 interviewt Arno van Way of Living Ronald de Rooy van Italia Casa over het kopen van een vakantiewoning in Italië.

SECOND HOME TV | Aflevering 8

In deze winterse aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Joren Exler van Romex Investments over het kopen van een vakantiewoning in de bekende Alpenlanden, als Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

SECOND HOME TV | Aflevering 9

In aflevering 9 interviewt Arno van Way Of Living Robert Abma van Medland over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Spanje.

SECOND HOME TV | Aflevering 10

In aflevering 10 interviewt Arno van Way Of Living Hielke Tillema van Kontour Vastgoed over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

SECOND HOME TV | Aflevering 11

In aflevering 11 interviewt Arno van Way Of Living belastingadviseur Harjit Singh van ESJ over de belastingheffing van uw vakantiewoning.

SECOND HOME TV | Aflevering 12

Droomt u ook van een tweede woning in Montenegro? In aflevering 12 interviewt Arno van Way Of Living Allain Silbernberg van First.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.