Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

7 redenen om een huis te kopen in Egypte

  1. Ongelooflijk goedkoop vergeleken met andere zonnige oorden. In Hurghada zijn er al mogelijkheden vanaf 25.000 euro, en dan heb je al een appartement met 1 slaapkamer. Studio`s zijn er al vanaf 15.000 euro. Daarnaast zijn er zogenaamde compounds waarin je kunt investeren met een paymentplan. Dan doe je een aanbetaling van bijvoorbeeld 30% en de rest mag je over 2 -3 of zelfs 4 jaar uitsmeren. Ons advies is wel om iets te kopen wat klaar is. 

  2. Eigenlijk geen enkele belastingtechnische belemmering, of minimale waarde van het eigendom. U betaald 3 % belasting over de aanschafwaarde. Het enige wat belangrijk is om een betrouwbare partner in de arm te nemen die de weg weet in Egypte en daar zijn contacten heeft. 

  3. Uiteraard investeren en gelijk de revenuen plukken van verhuur. Dit spreekt voor zich. Wat voor u zelf of voor de mensen die er op vakantie gaan erg prettig is, zijn de kosten voor het levensonderhoud. Dit ligt vele malen lager dan elders, uit eten met 4 personen bijvoorbeeld 40 euro. Een keuken met een marmer blad kost net zoveel als alleen het marmeren blad in Nederland. 

  4. Het hele jaar door mooi weer, in Januari zelfs 21 graden waarbij de zee temperatuur zelfs dusdanig is dat je er gewoon kunt duiken en/of snorkelen. Iedereen weet dat Egypte een van de mooiste plekken ter wereld is om te duiken. Fijne bijkomstigheid is dat de zee temperatuur altijd dusdanig hoog is dat haaien die gevaarlijk zijn voor ons mensen er niet willen zwemmen, omdat deze het er te warm vinden. 

  5. Het heeft alles wat je wil, de oudste cultuur ter wereld. Piramides, tombes, woestijn, kamelen, zon-zee-strand. Het eten is fantastisch en ook veel gezonder dan in onze westerse beschaving! En de mensen zijn ongelooflijk vriendelijk…men is altijd met elkaar in gesprek en ook met jou. Kom je ze op straat tegen dan lachen ze vriendelijk naar je en zeggen ze je gedag. Daardoor ook zeer behulpzaam als je iets wil. Bijvoorbeeld in een winkel, pakken ze standaard de boodschappen voor je in, en vaak zetten ze het nog in de auto ook. 
                                        
  6. Het investeringsklimaat viert op dit moment hoogtij, in 2019 is het toerisme met 49 % gestegen, het is het op 3 na veiligste land ter wereld. Er zijn kort geleden nieuwe wetten aangenomen dat wie er nu grond heeft of een gebouw in de steigers heeft staan. Dit ook binnen 2 jaar moet worden afgerond, anders neemt de overheid het terug. Daarnaast weet ook iedereen dat vastgoedprijzen door de jaren heen stijgen. Dus niet te lang wachten want ze stijgen op dit moment heel erg hard. 

  7. Men heeft het wel over dat Egypte een derde wereld land is, zo mag je het zien. Maar dan wel eentje die dat eigenlijk niet meer is, wellicht dat de criteria bijgesteld moet worden. Feit is namelijk dat de menselijk beschaving daar eeuwen geleden al minstens zo intelligent is dan wij nu! Kijk naar de cijfers en de afmetingen van de Grote Piramide, dan snapt u waarom.

 

Bron: Redseagypt Real Estate

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een vakantiewoning kopen in Noorwegen: populaire locaties

Wat zijn nu populaire locaties om een vakantiewoning te kopen in Noorwegen en wat moet je weten over prijzen en verhuurpotentieel?

Bekijk

Vind je vakantiehuis in Montenegro

 Welke plekken zijn nu écht populair onder huizenzoekers? En wat maakt deze locaties zo bijzonder?

Bekijk

Persbericht: Nederlanders massaal op zoek naar woning buitenland

Utrecht, 24 maart 2024 - Dit weekend heeft de Second Home Beurs in Utrecht een opvallend record geboekt met ruim 13.000 bezoekers die massaal op zoek waren naar een woning in het buitenland. De toename van 40% in vergelijking met de vorige editie in september bevestigt de groeiende trend onder Nederlanders om hun horizon te verbreden en te investeren in vastgoed over de grens.

Bekijk

Vijf redenen om te investeren in een Noors vakantiehuis

Vijf redenen waarom investeren in vastgoed in Noorwegen een slimme zet kan zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden