Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiewoning in Turkije kopen

Genieten van zon, zee en strand

Genieten met een aantrekkelijk rendement

Turkije is voor veel Nederlanders niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook erg populair voor de koop van een vakantiewoning. Het aangename klimaat in combinatie met het gunstige investeringsklimaat maken Turkije tot een geliefde locatie. Dit alles in combinatie met de Turkse gastvrijheid, het lekkere Turkse eten en de grote schat aan cultuur.

Genieten van het warme weer, mooie stranden, lekker eten en een gastvrije cultuur. Niets nieuws onder de zon voor mensen die een vakantiewoning in Turkije kopen. De warme zomers en het gunstige investeringsklimaat maakt Turkije een mooie bestemming voor de aankoop van een vakantiewoning. Ook de populariteit van Turkije als vakantiebestemming maken het interessant wanneer er voor wordt gekozen om de vakantiewoning te verhuren.Zowel de plaatsen aan de Middellandse zee als de Egeïsche zee zijn vanaf de verschillende luchthavens goed bereikbaar. Diverse Low-cost airlines vliegen bijna dagelijks op deze bestemmingen tegen voordelige tarieven.

vakantiewoning-turkije-kopen

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

Het kopen van een vakantiewoning in Turkije verloopt anders dan de aankoop van een vakantiewoning in Nederland. Het is dan ook belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren over dit proces. Op de Second Home Beurs zijn verschillende onafhankelijke experts aanwezig die u hierover kunnen informeren. Tevens is er een ruim aanbod van aanbieders van vakantiewoningen uit Turkije. Dagelijks is er ook een seminar over de aankoop van een vakantiewoning in Turkije.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden