Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Second Home TV: Investeren in Winterberg

In aflevering 5 van Second Home TV, gaat Tom in gesprek met Peter & Bastiaan over hun nieuwe park in Winterberg. Wat een geweldige omgeving en dat op slechts 300km van Utrecht!

Bekijk Uplandparcs Winterberg

Gerelateerde berichten

Bekijk

De voordelen van een tweede woning in Duitsland

Overweeg je Duitsland als locatie voor je tweede woning? Ontdek de voordelen van investeren in een Duits vastgoed  

Bekijk

Box 3 en je vakantiewoning: Welke belasting betaal je in 2023?

De laatste tijd is er veel te doen rondom de box 3-heffing van de Nederlandse belastingdienst. In dit artikel leggen we uit wat er met fortfait, forfaitair en forfaitaire vergoeding bedoeld wordt.

Bekijk

Vakantiehuis kopen in Duitsland: alles over belastingzaken

Denk je aan het kopen van een vakantiehuis in Duitsland dan wil je goed op de hoogte zijn van alle belastingzaken. Wij zetten hier alles op een rij.

Bekijk

Droom tweede huis steeds vaker realiteit

Voor het eerst in bijna 2 jaar is er eindelijk weer een Second Home Beurs in Utrecht. De eerste grote consumentenbeurs in de Jaarbeurs sinds de start van de pandemie. Van 1 tot en met 3 oktober zijn geïnteresseerden in de aankoop van een tweede huis, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden