Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Heeft u wel eens gedacht aan een vakantiewoning in….Kroatië?!

Kroatië - pure mediterrane levensstijl wint aan populariteit

Kroatië is een jong land waarvan verwacht wordt, dat het de komende tijd veel terrein zal winnen op het gebied van populariteit onder Europeanen. Juist, omdat Kroatië over het algemeen nog geen massatoerisme kent, maar wel alle eigenschappen bezit van een ideaal vakantieland: zonnig weer, een prachtige kust, veel ruimte, meerdere natuurparken en uitmuntende lokale gastronomie.

Istrië bijvoorbeeld, staat bekend om haar olijfolie, wijnen en truffels. Dalmatië om haar prachtige uitzichten en de lokale visgerechten. Langs de hele kust zijn er tal van restaurants die kwalitatief eten serveren. Heerlijk natafelen na een prachtige dag zeilen op de diepblauwe Adriatische zee. Kroatië is goed bekend met buitenlandse investeerders en de huidige vraagprijzen zijn zeer interessant! Iedereen is van harte welkom om Kroatië in volle glorie te ontdekken en te genieten van de pure mediterrane levensstijl op bereikbare afstand.

woning kopen Kroatië

Een vakantiewoning kopen in Kroatië

De vastgoedprijzen in Kroatië variëren van 100-120k, voor een 2 kamer-appartement op korte afstand van zee. Vrijstaande villa’s met 4 kamers en eigen zwembad zijn er al vanaf 250k. Daarnaast is er uiteraard nog een duurder segment vakantiewoningen tussen de €500.000 - €2.500.000. Wil je eens iets anders dan een vakantiewoning in Spanje, Frankrijk of Italië. Bekijk dan zeker even de vakantiewoning die te koop staan op deze website. 

Bekijk het woningaanbod in Kroatië

Gerelateerde berichten

Bekijk

Droom tweede huis steeds vaker realiteit

Voor het eerst in bijna 2 jaar is er eindelijk weer een Second Home Beurs in Utrecht. De eerste grote consumentenbeurs in de Jaarbeurs sinds de start van de pandemie. Van 1 tot en met 3 oktober zijn geïnteresseerden in de aankoop van een tweede huis, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bekijk

Vakantiewoning verzekeren? Waar moet je aan denken?

Met de zomer in aantocht, droomt iedereen alvast van een aanstaande zonvakantie. Door de beperkingen voor reizen naar het buitenland, heeft u het afgelopen jaar weinig gebruik kunnen maken van uw vakantiewoning. Grote kans dus dat u inmiddels niet meer kan wachten om zelf naar uw vakantiewoning af te reizen, of deze te verhuren aan gelukkige vakantievierders.

Bekijk

Corona-crisis? Wel, of geen vakantiehuis kopen in Kroatië?

U zult zich misschien afvragen, wat is wijsheid? De hand op de knip houden, of met beide handen de kans grijpen om te investeren in Kroatië? Ik zal niet ontkennen dat het een gedurfde uitspraak is, maar het is vrij zeker dat de prijzen van Kroatisch vastgoed (zullen) dalen. De vraag is: tot welk niveau dalen de prijzen?

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden