Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Second Home eerste consumentenbeurs bij Jaarbeurs na versoepelingen

Van 18 tot en met 20 maart vindt bij Jaarbeurs in Utrecht de eerste consumentenbeurs, de Second Home Beurs, plaats, zonder maatregelen en controles. Twee jaar geleden stond de beurs klaar om open te gaan, maar werd ze als gevolg van de eerste lockdown afgelast. Voor Jaarbeurs en Second Home een symbolisch moment.

De afgelopen maanden kon Jaarbeurs alleen kleine bijeenkomsten en congressen, en online events faciliteren. Vanaf 25 februari komt daar verandering in. Met Second Home beurs als eerste consumentenbeurs in 2022. “Wij zijn blij en heel erg opgelucht” vertelt Tom van den Brink, manager van Second Home. “Twee jaar geleden, maart 2020, stond onze beurs klaar om open te gaan in de Jaarbeurs en moest alles worden afgebroken na die allereerste persconferentie. Nu zijn we de eerste beurs die weer zonder beperkingen open mag, de cirkel is als het ware weer rond”.

Jaarbeurs is er weer helemaal klaar voor om grote bezoekersstromen te verwelkomen.
Heiko M. Stutzinger, COO van Jaarbeurs: “We zien ernaar uit om onze deuren eind deze week weer volledig te kunnen openen voor alle organisatoren, exposanten en bezoekers. En natuurlijk houden we ook nu nog rekening met voldoende hygiëne voorzieningen en de mogelijkheid om afstand te houden. Aan ruimte geen gebrek. Vorig jaar hebben wij als eerste evenementenorganisator van Nederland het Kiwa COVID-19 keurmerk voor Preventiemaatregelen ontvangen. Elkaar live zien is toch zoveel meer waard en we zijn blij dat weer veilig te kunnen doen.”

Over Second Home
De Second Home Beurs is het ideale startpunt voor de zoektocht naar een tweede huis. Niet alleen is het aanbod van tweede huizen nergens groter, er staan ook talloze deskundigen klaar om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden op praktisch, juridisch en fiscaal gebied. Handig om je als potentiële koper optimaal te kunnen oriënteren. Van den Brink: “Wij hebben er weer ontzettend veel zin in, samen met de Jaarbeurs, een succesvolle beurs organiseren met blije exposanten én bezoekers!”

Second Home brengt alle kennis over en het aanbod van tweede huizen uit meer dan 25 landen samen en richt zich op Nederlandse en Belgische consumenten die een tweede huis overwegen als investering of om zelf van te genieten. Het aanbod van 18.000 woningen, aangevuld met artikelen, online webinars, kennisdossiers en landeninformatie, wordt gedeeld via het online platform secondhome.nl en de Second Home Beurs in Nederland en België.

Over Jaarbeurs
Jaarbeurs organiseert en faciliteert beurzen, congressen, evenementen en andere meetings. Live en online. In een aantal markten biedt Jaarbeurs een grote expertise: zoals gezondheidszorg, bouw & installatie, industrie, logistiek, IT media, onderwijs, travel en leisure. Jaarbeurs beschikt over verschillende evenementenlocaties, zoals vergaderruimtes, grote eventhallen en verschillende inspirerende congreslocaties.
 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een huis kopen op Bali: Alles wat je moet weten

Droom je ervan om een vakantiewoning te kopen op Bali? Deze tropische parel staat bekend om zijn adembenemende stranden, culturele rijkdom en gastvrije bevolking. Maar voordat je die droom waarmaakt,

Bekijk

Een huis kopen in Polen: Stap voor stap naar jouw vakantiewoning

Ben je op zoek naar je eigen plekje onder de Poolse zon (of sneeuw), een plek waar elke dag aanvoelt als vakantie? Polen biedt een schat aan opties voor Nederlanders die dromen van een vakantiewoning.

Bekijk

Een vakantiewoning kopen in Noorwegen: populaire locaties

Wat zijn nu populaire locaties om een vakantiewoning te kopen in Noorwegen en wat moet je weten over prijzen en verhuurpotentieel?

Bekijk

Persbericht: Nederlanders massaal op zoek naar woning buitenland

Utrecht, 24 maart 2024 - Dit weekend heeft de Second Home Beurs in Utrecht een opvallend record geboekt met ruim 13.000 bezoekers die massaal op zoek waren naar een woning in het buitenland. De toename van 40% in vergelijking met de vorige editie in september bevestigt de groeiende trend onder Nederlanders om hun horizon te verbreden en te investeren in vastgoed over de grens.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden