Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

ABN AMRO partner Second Home

Het kopen van een tweede huis begint bij financiële duidelijkheid, een betrouwbare financieel adviseur is hierbij essentieel.  Als partner van Second Home zijn de specialisten van ABN AMRO op de beurs aanwezig  om al uw vragen te beantwoorden.

Een tweede huis kan van een droom realiteit worden: Of je nu vakantie wilt vieren in een eigen droomhuis of een tweede woning wilt kopen als investering met een gegarandeerd rendement. Als duurzame woonpartner staat ABN AMRO klaar om te helpen in het ontdekken van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Overwaarde hypotheek
Momenteel erg actueel in Nederland: een vakantiewoning kopen met de overwaarde op de eerste woning. Overwaarde betekent dat de verkoopprijs van jouw woning hoger is dan de hoogte van de hypotheek. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel Nederlanders een overwaarde op hun koopwoning.

Is jouw huis ook meer waard dan je hypotheek? Je kunt de overwaarde gebruiken om te investeren in een tweede huis of vakantiewoning. De specialisten van ABN AMRO zijn op de beurs aanwezig om financieel advies te geven! Je bent van harte welkom op stand van ABN AMRO. Of sluit aan bij de seminar ‘Een vakantiewoning kopen met overwaarde 1e woning’, deze presentatie wordt iedere beursdag gegeven door de specialisten. Loop gerust binnen, reserveren is niet nodig.

Tweede huis kopen
Meer te weten komen over het kopen en financieren van een tweede huis? Op de website van ABN AMRO vind je meer informatie, tips en advies.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een vakantiehuis kopen in Spanje: 5 tips

Droomt u van een appartement of huis in Spanje maar weet u niet goed waar te beginnen? Wij zetten het voor u op een rijtje.  

Bekijk

Een tweede huis kopen in Italië: hier moet u rekening mee houden

Droomt u zoals velen van een tweede huis in Italië? We zetten enkele zaken op een rijtje waarmee u rekening moet houden. Misschien bent u binnenkort wel de gelukkige eigenaar van een vakantiewoning in La Bella Italia!  

Bekijk

Een vakantiewoning kopen in Mallorca, Ibiza of Tenerife

De Spaanse eilanden zijn veel meer dan zon en zee. U kunt er ook genieten van ongerepte natuur en een rijke cultuur. Een ideale vakantiebestemming het hele jaar door! Zou het niet heerlijk zijn om uw eigen vakantiewoning te hebben in Mallorca, Ibiza of Tenerife?  

Bekijk

Een vakantiehuis kopen in Frankrijk: met of zonder makelaar?

Sommige Franse huiseigenaars bieden rechtstreeks een vakantiewoning te koop aan, zonder tussenkomst van een makelaar. Dit wordt ‘particulier à particulier’ genoemd. Aangezien er geen makelaar moet betaald worden, kan dit een lagere vraagprijs met zich meebrengen. Laat u niet misleiden: soms zijn de huizen te duur of hebben ze verborgen gebreken.  

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden