Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

ABN AMRO partner Second Home

Het kopen van een tweede huis begint bij financiële duidelijkheid, een betrouwbare financieel adviseur is hierbij essentieel.  Als partner van Second Home zijn de specialisten van ABN AMRO op de beurs aanwezig  om al uw vragen te beantwoorden.

Een tweede huis kan van een droom realiteit worden: Of je nu vakantie wilt vieren in een eigen droomhuis of een tweede woning wilt kopen als investering met een gegarandeerd rendement. Als duurzame woonpartner staat ABN AMRO klaar om te helpen in het ontdekken van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Overwaarde hypotheek
Momenteel erg actueel in Nederland: een vakantiewoning kopen met de overwaarde op de eerste woning. Overwaarde betekent dat de verkoopprijs van jouw woning hoger is dan de hoogte van de hypotheek. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel Nederlanders een overwaarde op hun koopwoning.

Is jouw huis ook meer waard dan je hypotheek? Je kunt de overwaarde gebruiken om te investeren in een tweede huis of vakantiewoning. De specialisten van ABN AMRO zijn op de beurs aanwezig om financieel advies te geven! Je bent van harte welkom op stand van ABN AMRO. Of sluit aan bij de seminar ‘Een vakantiewoning kopen met overwaarde 1e woning’, deze presentatie wordt iedere beursdag gegeven door de specialisten. Loop gerust binnen, reserveren is niet nodig.

Tweede huis kopen
Meer te weten komen over het kopen en financieren van een tweede huis? Op de website van ABN AMRO vind je meer informatie, tips en advies.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Financiering van uw tweede huis in het buitenland

Wie geen eigen vermogen bezit, heeft weinig keuze. En zal geld moeten lenen om een tweede huis in het buitenland te financieren. Als u wél over eigen middelen beschikt – privé of binnen een BV – kunt u overwegen om eigen geld in de tweede woning te investeren. Welke manier van financieren is het voordeligst? En waar hangt dat vanaf?

Bekijk

Gambia: onbekend maakt onbemind

Op het moment dat je besloten hebt te investeren in een tweede huis, denk je niet snel aan Gambia. Ook op de Second Home beurs hoor ik vaak; ‘oei, dat is ver weg!’. Vaak bedoelen bezoekers dan nog niet eens letterlijk ver weg, maar ‘ver van mijn bed’. Vaak zien mensen Afrika als een land, terwijl het werelddeel groter is dan Amerika, Europa, India, China en Japan bij elkaar. Bij velen trekt het avontuur wel, maar zij laten zich verhinderen door vooroordelen en ongegronde angst.  

Bekijk

Second Home eerste consumentenbeurs bij Jaarbeurs na versoepelingen

Van 18 tot en met 20 maart vindt bij Jaarbeurs in Utrecht de eerste consumentenbeurs, de Second Home Beurs, plaats, zonder maatregelen en controles. Twee jaar geleden stond de beurs klaar om open te gaan, maar werd ze als gevolg van de eerste lockdown afgelast. Voor Jaarbeurs en Second Home een symbolisch moment.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden