Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

ABN AMRO partner Second Home

Het kopen van een tweede huis begint bij financiële duidelijkheid, een betrouwbare financieel adviseur is hierbij essentieel.  Als partner van Second Home zijn de specialisten van ABN AMRO op de beurs aanwezig  om al uw vragen te beantwoorden.

Een tweede huis kan van een droom realiteit worden: Of je nu vakantie wilt vieren in een eigen droomhuis of een tweede woning wilt kopen als investering met een gegarandeerd rendement. Als duurzame woonpartner staat ABN AMRO klaar om te helpen in het ontdekken van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Overwaarde hypotheek

Momenteel erg actueel in Nederland: een vakantiewoning kopen met de overwaarde op de eerste woning. Overwaarde betekent dat de verkoopprijs van jouw woning hoger is dan de hoogte van de hypotheek. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel Nederlanders een overwaarde op hun koopwoning.

ABN-AMRO-partner-Second-Home

Is jouw huis ook meer waard dan je hypotheek? Je kunt de overwaarde gebruiken om te investeren in een tweede huis of vakantiewoning. De specialisten van ABN AMRO zijn op de beurs aanwezig om financieel advies te geven! Je bent van harte welkom op stand van ABN AMRO. Of sluit aan bij de seminar ‘Een vakantiewoning kopen met overwaarde 1e woning’, deze presentatie wordt iedere beursdag gegeven door de specialisten. Loop gerust binnen, reserveren is niet nodig.

Tweede huis kopen

Meer te weten komen over het kopen en financieren van een tweede huis? Op de website van ABN AMRO vind je meer informatie, tips en advies.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een huis kopen op Bali: Alles wat je moet weten

Droom je ervan om een vakantiewoning te kopen op Bali? Deze tropische parel staat bekend om zijn adembenemende stranden, culturele rijkdom en gastvrije bevolking. Maar voordat je die droom waarmaakt,

Bekijk

Een huis kopen in Polen: Stap voor stap naar jouw vakantiewoning

Ben je op zoek naar je eigen plekje onder de Poolse zon (of sneeuw), een plek waar elke dag aanvoelt als vakantie? Polen biedt een schat aan opties voor Nederlanders die dromen van een vakantiewoning.

Bekijk

Een vakantiewoning kopen in Noorwegen: populaire locaties

Wat zijn nu populaire locaties om een vakantiewoning te kopen in Noorwegen en wat moet je weten over prijzen en verhuurpotentieel?

Bekijk

Persbericht: Nederlanders massaal op zoek naar woning buitenland

Utrecht, 24 maart 2024 - Dit weekend heeft de Second Home Beurs in Utrecht een opvallend record geboekt met ruim 13.000 bezoekers die massaal op zoek waren naar een woning in het buitenland. De toename van 40% in vergelijking met de vorige editie in september bevestigt de groeiende trend onder Nederlanders om hun horizon te verbreden en te investeren in vastgoed over de grens.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden