Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

ABN AMRO partner Second Home

Het kopen van een tweede huis begint bij financiële duidelijkheid, een betrouwbare financieel adviseur is hierbij essentieel.  Als partner van Second Home zijn de specialisten van ABN AMRO op de beurs aanwezig  om al uw vragen te beantwoorden.

Een tweede huis kan van een droom realiteit worden: Of je nu vakantie wilt vieren in een eigen droomhuis of een tweede woning wilt kopen als investering met een gegarandeerd rendement. Als duurzame woonpartner staat ABN AMRO klaar om te helpen in het ontdekken van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Overwaarde hypotheek

Momenteel erg actueel in Nederland: een vakantiewoning kopen met de overwaarde op de eerste woning. Overwaarde betekent dat de verkoopprijs van jouw woning hoger is dan de hoogte van de hypotheek. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel Nederlanders een overwaarde op hun koopwoning.

ABN-AMRO-partner-Second-Home

Is jouw huis ook meer waard dan je hypotheek? Je kunt de overwaarde gebruiken om te investeren in een tweede huis of vakantiewoning. De specialisten van ABN AMRO zijn op de beurs aanwezig om financieel advies te geven! Je bent van harte welkom op stand van ABN AMRO. Of sluit aan bij de seminar ‘Een vakantiewoning kopen met overwaarde 1e woning’, deze presentatie wordt iedere beursdag gegeven door de specialisten. Loop gerust binnen, reserveren is niet nodig.

Tweede huis kopen

Meer te weten komen over het kopen en financieren van een tweede huis? Op de website van ABN AMRO vind je meer informatie, tips en advies.

Gerelateerde berichten

Bekijk

Subsidie op zonnepanelen in Spanje – hoe zit dat?

Zonnepanelen op je huis in Spanje. Hier vind je alle subsidieregelingen op een rij

Bekijk

Vermogensbelasting op je tweede woning in Frankrijk

Wat zijn de regels als het gaat om vermogensbelasting van onroerendgoed in Frankrijk? Lees er hier alles over

Bekijk

Verplichte opleiding voor makelaar aan de Costa Blanca

Wie de Costa Blanca bezoekt zal het al gemerkt hebben, op iedere hoek van de straat zie je makelaarskantoren. Dit komt mede doordat Spanje een populair land is om een vakantiewoning te kopen.

Bekijk

Nieuwe uitspraak inzake Nederlandse box 3

Berekende de Nederlandse fiscus de aftrek ter voorkoming van dubbele belastingheffing wel op de juiste manier? 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden