Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

FAQ

Veel gestelde vragen

Vind de antwoorden op je vragen

Heb je voor of na je bezoek aan de Second Home Beurs nog vragen, over de beurs of over de aankoop van een tweede huis? Of ben je op zoek naar specifieke informatie en vond je die niet op deze website? Misschien vind je het antwoord op je vraag in onze FAQ. Staat de vraag die je hebt er niet tussen, stel hem dan gerust via het onderstaande formulier. 

Moeten mijn kinderen entree betalen?

Nee, kinderen hoeven geen entree te betalen. Tot een leeftijd van 16 jaar mogen ze gratis naar de Second Home Beurs.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden, katten en andere (huis)dieren worden niet toegelaten in het beurscomplex, dit geldt voor het beurscomplex Jaarbeurs en MECC Maastricht. Er is geen opvang voor (huis)dieren, geleide- en hulphonden zijn wel toegestaan.

Is er een restaurant aanwezig?

In het restaurant op de beurs kunt u diverse etenswaren bestellen, zoals verse broodjes en warme gerechten. Ook kunt u als bezoeker een wijntje proeven bij de Wine Bar, in het midden van de beurs. 

Zijn er voorzieningen voor mindervalide bezoekers?

Op het terrein van de Jaarbeurs kunt u terecht met een gehandicapten parkeerkaart, waar u op elk parkeerterrein van de Jaarbeurs gratis kunt parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers.

Waar vind ik de garderobe?

Jaarbeurs heeft een bewaakte garderobe waar je tegen betaling een jas en/of bagage kwijt kunt. De garderobe is geopend tijdens beurzen en evenementen. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Hallencomplex en bij de receptie (begane grond) in het Beatrixgebouw.

Wat zijn de openingstijden van de Second Home Beurs?

De Second Home Beurs is vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 10:00 tot 17:00.

Wat kost parkeren bij Jaarbeurs?

Het parkeerbeleid van de Jaarbeurs vind je via: https://www.jaarbeurs.nl/bereikbaarheid 

Waar kan ik parkeren?

Jaarbeurs beschikt over 4.300 parkeerplaatsen. Bekijk de plattegrond voor de parkeerplaats die dichtbij jouw bestemming ligt. 

Wat is het navigatieadres voor parkeren bij Jaarbeurs?

Voor parkeren op P2 en P4 van Jaarbeurs, gebruik Truus van Lierlaan 1 – Utrecht.

 

Wat is de loopafstand vanaf Jaarbeurs naar Utrecht centrum?

Vanaf de hoofdentree van de Jaarbeurs is het slechts enkele minuten lopen naar Utrecht Centraal Station. Vanuit het station loop je zo het centrum in.

Waar vind ik de gevonden voorwerpen terug?

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan ons, loop dan even langs de receptie of de organisatie stand van de Second Home Beurs. Iets kwijtgeraakt in de Jaarbeurs Utrecht? Check dan even: ilost.nl 

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vindt u oplaad punten voor elektrische auto’s.

Hoe kan ik met openbaar vervoer naar de beurs komen?

De Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar de Jaarbeurs.

Plan uw reis via de NS planner

Is het ticket geldig voor alle dagen?

Het ticket is voor alle dagen geldig. Indien u bij de entree aangeeft een andere dag wenst terug te komen.

Waar kan ik een ticket kopen?

Je kunt een ticket voor de Second Home Beurs registreren via deze website. Als je niet wilt registreren kun je een entreebewijs kopen bij de entree van de beurs. 
Wie online registreert ontvangt €5,- korting op uw entreekaart. Je betaalt dan geen €15,- maar €10,- per persoon. Na registratie ontvangt u uw ticket per email.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dit hoeft niet als je in het bezit bent van een smartphone. Je kunt je e-ticket bij de entree laten scannen.

Ik heb geen printer, kan ik e-tickets bestellen?

Ja. e-tickets zijn bij de entree ook te scannen vanaf een smartphone.

Is er een plattegrond beschikbaar voor bezoekers?

Bij de entree wordt de plattegrond van de Second Home Beurs beschikbaar gesteld voor bezoekers. Ook is de plattegrond beschikbaar via de website.

De algemene Jaarbeurs plattegrond is te raadplegen via de website van de Jaarbeurs.

 

Is er gratis wifi beschikbaar voor bezoekers?

Voor bezoekers van de beurs is er gratis wifi beschikbaar. U dient zich wel in te loggen en de algemene voorwaarden van de Jaarbeurs te accepteren. 

Is er kinderopvang aanwezig?

Er is helaas geen kinderopvang aanwezig. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang, indien begeleid door een volwassen bezoeker.

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij

Voor algemene vragen en vragen over toegangskaarten en registratie neem contact op met ons via +31 30 888 78 77 of info@secondhome.nl.

In welke hal is de beurs?

De Second Home Beurs in Utrecht zal plaatsvinden in hal 12.

Wat krijg ik bij de entree?

U ontvangt het beursmagazine, plattegrond, programma en wijnvoucher (alleen bij het online registratie) bij binnenkomst.

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult BV
Schoudermantel 9
3981 AE Bunnik
T +31(0)30 888 78 77
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden