10 - 12 maart 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur
 • nl
 • en

Vakantiewoning in Griekenland kopen?

Voor veel Nederlanders is Griekenland niet alleen in trek als vakantiebestemming, maar ook voor de aankoop van een tweede woning. Het mediterrane klimaat, de interessante cultuur en de gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn maar enkele zaken waardoor het land zo geliefd is bij Nederlanders. En, ook het investeringsklimaat is er positief. Wat wil je nog meer?

Puur genieten: Vakantiewoning in Griekenland kopen

Vakantiewoning in Griekenland kopen

Voor veel mensen is het een droom om ooit een huis, villa of appartement te kopen onder de Griekse zon. Als we kijken naar de rente van de leningen lijkt het nu het goede moment om een vakantiehuis in Griekenland te overwegen. Je kunt er kiezen voor oude traditionele huisjes, maar ook voor grote villa’s met zwembad en verschillende luxe opties. De prijzen van vakantiewoningen op een mooie locatie in Griekenland zijn gemiddeld ook iets lager dan de prijzen in Italië en Spanje.

Een vakantiewoning in Griekenland kopen heeft natuurlijk heel wat voordelen. Zo ben je er met 320 dagen zon per jaar verzekerd van een natuurlijke dosis vitamine D. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en het eten is er in het algemeen goedkoper dan in Nederland.

Als buitenlander ligt het voor de hand dat een koper op zoek gaat naar makelaar in van Grieks vastgoed. In Griekenland zijn diverse soorten makelaars actief, van grote makelaarskantoren die voornamelijk in de grote steden zijn gevestigd en zich met het bovengedeelte van de markt bezighouden, tot kleine ‘traditionele’ Griekse makelaars.

Wil je meer weten over de aankoop van een vakantiewoning in Griekenland? Bezoek dan onze Second Home Beurs. Onze exposanten en sprekers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Griekenland? Download het whitepaper

Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Kreta, Griekenland

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Vrijstaande nieuwe villa met privé-zwembad (optie) op ca. 500 m² eigen grond. Een villa die door het wit van de muren en de Kretablauwe kleur van de luiken al bij de eerste aanblik het juiste vakantiegevoel opwekt. Uiteraard zijn andere kleurstellingen ook mogelijk.
€200,000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Kreta, Griekenland

2Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
Vrijstaande gelijkvloerse bungalow met privé-zwembad (optie) op ca. 300 m2 eigen grond. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte worden geen concessies aan wooncomfort gedaan.
€125,000
  2 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.