6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Vakantiewoning in Griekenland kopen?

Voor veel Nederlanders is Griekenland niet alleen in trek als vakantiebestemming, maar ook voor de aankoop van een tweede woning. Het mediterrane klimaat, de interessante cultuur en de gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn maar enkele zaken waardoor het land zo geliefd is bij Nederlanders. En, ook het investeringsklimaat is er positief. Wat wil je nog meer?

Puur genieten: Vakantiewoning in Griekenland kopen

Vakantiewoning in Griekenland kopen

Voor veel mensen is het een droom om ooit een huis, villa of appartement te kopen onder de Griekse zon. Als we kijken naar de rente van de leningen lijkt het nu het goede moment om een vakantiehuis in Griekenland te overwegen. Je kunt er kiezen voor oude traditionele huisjes, maar ook voor grote villa’s met zwembad en verschillende luxe opties. De prijzen van vakantiewoningen op een mooie locatie in Griekenland zijn gemiddeld ook iets lager dan de prijzen in Italië en Spanje.

Een vakantiewoning in Griekenland kopen heeft natuurlijk heel wat voordelen. Zo ben je er met 320 dagen zon per jaar verzekerd van een natuurlijke dosis vitamine D. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en het eten is er in het algemeen goedkoper dan in Nederland.

Als buitenlander ligt het voor de hand dat een koper op zoek gaat naar makelaar in van Grieks vastgoed. In Griekenland zijn diverse soorten makelaars actief, van grote makelaarskantoren die voornamelijk in de grote steden zijn gevestigd en zich met het bovengedeelte van de markt bezighouden, tot kleine ‘traditionele’ Griekse makelaars.

Wil je meer weten over de aankoop van een vakantiewoning in Griekenland? Bezoek dan onze Second Home Beurs. Onze exposanten en sprekers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Griekenland? Download het whitepaper

Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random
Grid
List
Kaart

Villa bij het strand

Peloponnese, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
8Picture
Deze fraaie villa in Almyri ligt op niet meer dan 5 minuten lopen van het strand en binnen een uur rijden van bekende plaatsen als Athene, Korinthos en Nafplion. Het gebied is niet ontdekt door massatoerisme en de villa beschikt over een groot privé-zwembad.
€165.000

Lief huis in Koroni

Peloponnese, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Dit lieve huis ligt net 10 meter over de gemeentegrens van Koroni, tussen Koroni en Assini in, wat betekent dat alle voorzieningen dicht bij het huis liggen. Het bestaat uit twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 105 m2, met nog een grote veranda van 25 m2.
€119.500

Sfeervol huis in Mystras

Peloponnese, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
12Picture
Bent u niet op zoek naar zee en strand, maar naar een authentiek, sfeervol huis met atelier en gastenverblijf, gelegen aan de voet van een berg met een rijk historisch verleden, die de Griekse geschiedenis ademt? Een huis dat ideaal is voor wandelaars, natuurliefhebbers, rustzoekers of kunstenaars?
€155.000

Huis aan zee op het noordoostelijke punt van het eiland Samos

North Aegean Islands, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
8Picture
Op de noordoostelijke punt van het eiland Samos, bij het havenplaatsje Agia Paraskevi, ligt dit prachtige, traditioneel gebouwd huis uit 2001. Het huis ligt vlak aan zee en heeft een weids uitzicht over de zee-engte tussen Samos en de Turkse kust.
€183.500

Huis in Viran Episkopi

Kreta, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
11Picture
In het midden van het eiland Kreta ligt aan de noordkant het prachtige dorp Viran Episkopi, ongeveer 10 minuten van de badplaats Rethymnon.
€175.000

Olive Stone Villa aan zee te koop in Griekenland

Ionian Islands, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
Let op: nog 1 van de 8 kavels beschikbaar! Olive Stone Villas is een uniek zeezicht-project, dat rondom door olijfbomen wordt omgeven. De zee is zo dichtbij dat je binnen een paar minuten lopen op het strand kunt liggen.
€167.000

Vrijstaande vakantiewoning te koop in Kreta

Kreta, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
47Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€249.000

Villa Seafront Luxury direct aan het water te koop in Griekenland

Ionian Islands, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
43Picture
Wilt u letterlijk aan het strand wonen? Het villatype SEAFRONT LUXURY wordt gebouwd op locaties direct aan het water en is ook ideaal voor verhuur in het hogere segment. Elke villa beschikt over een infinity-zwembad, dat u het gevoel geeft dat u in zee zwemt.
€465.000
  8 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.