Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een appartement kopen in Oostenrijk

een eigen plek tussen de bergen

Een appartement kopen in Oostenrijk is de laatste tijd erg in trek. Oostenrijk was altijd al wel populair voor de wintersportvakantie of de zomervakantie. Maar het kopen van een appartement in Oostenrijk zit ook zeker in de lift. Appartementen zijn erg in trek door de goede rendementen en het interessante investeringsklimaat

Een appartement kopen in Oostenrijk, waar ga ik van start?

Een huis kopen in Oostenrijk kan iedereen en is eenvoudig. Wel is het belangrijk dat je eerst een aantal zaken op een rijtje zet voordat je overgaat tot het kopen van een appartement in Oostenrijk. Zo moet je jezelf de vraag stellen in welke regio je een appartement wilt kopen in Oostenrijk. Maar ook of je het appartement dat je koopt in de toekomst wilt gaan verhuren. Huurders stellen waarschijnlijk andere eisen aan het appartement dan een koper. Denk hierbij aan het aantal kamers, de ligging en faciliteiten in de buurt. Uiteraard is ben je ook nog afhankelijk van het budget dat je hebt om een appartement te kopen in Oostenrijk. 

Een appartement kopen in Oostenrijk om te verhuren

De reden waarom je een vakantiewoning koopt in Oostenrijk is iets om goed over na te denken. Wil je het voor eigen gebruik, of koop je een appartement met de intentie om rendement te maken. Dit laatste betekent dat je het appartement ook gaat verhuren. Zoals eerder aangegeven is het dan belangrijk om te kijken naar de wensen van potentiële huurders. De ligging en plaats zijn hierbij misschien wel het meest belangrijk. Maar denk ook aan het aantal kamers en de faciliteiten die je ze gaat aanbieden. 

een appartement kopen in Oostenrijk, bekijk het aanbod

Een appartement kopen in Oostenrijk laat je informeren

Zoals eerder aangegeven is een appartement kopen in Oostenrijk redelijk eenvoudig. Wel is het belangrijk je goed te laten informeren. Dit kan uiteraard bij een makelaar, maar zoek ook een op internet of bezoek een lezing over het kopen van een appartement in Oostenrijk op de Second Home Beurs. Op de beurs zijn tevens verschillende makelaars aanwezig die je alles kunnen vertellen over het kopen van een appartement in Oostenrijk. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden