Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Een vakantiehuis kopen

Investeren en genieten van een vakantiehuis

Vakantiehuis kopen populairder dan ooit

Een vakantiehuis kopen, wie droomt er nou niet van? Door lage spaarrentes overwegen steeds meer mensen te investeren in een vakantiehuis. Naast aandelen is een vakantiehuis kopen een veel gehoord alternatief voor de lage rente. Naast de eventuele waardestijging van het vastgoed kan een vakantiehuis ook nog  door verhuur een leuk rendement opbrengen. Gemiddeld gezien zeker meer dan dat u nu op uw spaarrekening ontvangt.

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik of verhuur?

Wil je een vakantiehuisje kopen om er zelf naartoe te gaan of ben je van plan het te verhuren? Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis om er rendement uit te halen dankzij verhuur opbrengsten. Een aangename mix tussen de verhuur van het vakantiehuis wanneer het niet wordt gebruikt en er zelf van genieten. Wil je het niet zelf gebruiken en is rendement het belangrijkste motief om te investeren dan zijn er ook projecten met een hoog gegarandeerd rendement. U kunt dan zelf nagenoeg geen gebruik maken van de vakantiewoning.

vakantiehuis-kopen

Vakantiehuis kopen in Spanje: Met stip op 1

Een huis kopen in Spanje, met als topregio de Costa Blanca, blijft het favoriete land om een vakantiehuis te kopen. De redenen hiervoor zijn onder andere de gunstige huisprijzen, het stabiele politieke en economische klimaat en de goedkope en snelle bereikbaarheid. Ook Nederland en België zijn trek als vakantieland, dus waarom geen vakantiehuis kopen in eigen land?

Laat je informeren bij de koop van een vakantiehuis

Wilt u een chalet kopen of een vakantiehuis in Nederland het gaat vaak over grote bedragen geld. Een goede voorbereiding en informatie is dan ook erg belangrijk. Denk na over de locatie maar houdt ook rekening met andere factoren zoals het klimaat en de financieringsmogelijkheden. Op de Second Home Beurs worden dagelijks interessante seminars gegeven over het kopen van een vakantiewoning. Een goede manier om informatie in te  Zo wordt je droom over een eigen vakantiehuis binnenkort misschien wel werkelijkheid! 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden