Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiehuis kopen Nederland

Je tweede huis in eigen land

Een vakantiehuis kopen in Nederland is populairder dan ooit. De zomers worden warmer en daarnaast heeft Nederland een hoop plekken waar je heerlijk vakantie kan vieren. Nederland staat dan ook in de top-3 van landen waar een vakantiewoning wordt gekocht.

Een vakantiehuis kopen in Nederland, waar begin je?

Een tweede huis kopen in Nederland is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Je begint uiteraard met het zoeken van een plek waar het vakantiehuis moet komen. Daarna is het belangrijk om een lijst te maken met waar de woning allemaal aan moet voldoen. Als dat allemaal duidelijk is kan je kijken naar het aanbod. Het aanbod van vakantiewoningen in Nederland is dan ook enorm. Door heel het land kan jij een plekje vinden waar je er even lekker tussenuit kan.

Een vakantiehuis in Nederland kopen, bekijk het aanbod

Waar wil je in Nederland een vakantiehuis kopen?

Nederland heeft een aantal mooie plekken waar je goed vakantie kan vieren. Wat dacht je van een vakantiewoning in de Veluwe, Friesland, aan de kust in Noord-Holland of tussen de heuvels in Limburg. Eén ding hebben al deze plekken gemeen, je kan er heerlijk van de rustgevende natuur genieten. Even weg van alle drukte en andere stukjes van Nederland ontdekken. 

Kopen voor eigen gebruik, of ook verhuren?

Ben je op zoek naar een woning voor eigen gebruik of wil je er ook nog iets aan verdienen? Bij het kopen en verhuren van een huis komen een aantal extra factoren waar je rekening mee moet houden. Zijn er voldoende faciliteiten en activiteiten in de buurt? Zijn deze activiteiten ook tijdens alle vier de seizoenen mogelijk? Voor de huurder moet de woning aantrekkelijk genoeg zijn, zij willen vaak wat ondernemen tijdens hun verblijf. Vaak is het dan prettig om dichter bij de ‘bewoonde wereld’ een vakantiewoning te hebben. Wanneer je een vakantiewoning voor eigen gebruik koopt, hoef je geen rekening te houden met dit soort factoren. 

Laat je informeren over het kopen van een vakantiewoning in Nederland

Omdat het aanbod recreatiewoningen te koop in Nederland zo groot is, kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is er de Second Home Beurs die jou kan helpen met deze zoektocht. Op deze beurs is veel Nederlands aanbod en kan je in contact komen met makelaars uit de regio. Zij kunnen jou meer vertellen over de mogelijkheden en het aanbod in de regio waar jij naar op zoek bent.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden