Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Villa kopen Spanje

Genieten van je eigen vakantiewoning

Een villa kopen in Spanje, wie droomt er niet van? Een eigen huis in dit zonnige land met een heerlijk privé zwembad. Dat er de laatste jaren veel mensen deze droom hebben en deze droom ook waar willen maken blijkt wel uit de cijfers. Spanje is populair als het gaat om een het kopen van vastgoed.  

Een villa kopen in Spanje, in welke regio?

Spanje is een groot land met verschillende regio’s. Het is daarom belangrijk om eerst te kijken waar je wil kopen. De Costa Blanca is momenteel misschien wel de populairste regio om een huis te kopen. Het aanbod is groot en prijzen zijn hier niet extreem hoog. Zeker voor mensen die een nieuwbouw huis willen kopen is hier genoeg aanbod. Ook de Costa del Sol is een populaire regio. Met exclusieve plaatsen als Marbella en Puerto Banus zal het niet verbazen dat vastgoedprijzen hier hoger liggen. De hogere prijzen in deze regio worden veroorzaakt door het feit dat bouwgrond hier schaarser is.

Een villa kopen in Spanje, waar begin ik?

Als je een huis wilt kopen in Spanje is het goed om naast de regio ook goed te kijken naar het woningtype. Is het misschien niet beter om een appartement te kopen in Spanje of een townhouse. Dit hangt natuurlijk ook samen met het beschikbare budget dat je hebt om een villa te kopen in Spanje. Naast het woningtype en de regio is het ook belangrijk om te kijken welk doel je hebt met de koop van een villa in Spanje. Wil je de woning alleen zelf gebruiken of wil je hem misschien ook gaan verhuren. Op deze manier maak je misschien een leuk rendement of dek je een groot gedeelte van de vaste kosten.

Als je de villa in Spanje koopt voor de verhuur is het belangrijk om ook goed te kijken naar wensen van potentiële huurders. Denk hierbij aan het aantal kamers van de woning, maar ook aan de faciliteiten in en om de woning.

Een villa kopen in Spanje, bekijk het ruime aanbod villa's

Laat je informeren als je villa gaat kopen in Spanje

Een vakantiehuis kopen is misschien naast je eerste woning de grootste uitgave die je gaat doen. Een degelijke voorbereiding is dan ook belangrijk. Lees je goed in op deze website of ga op zoek naar informatie op het internet. Ook op de Second Home Beurs is voldoende informatie te vinden. Bezoek een van de vele seminars over het kopen van een huis in Spanje. Of stel je vraag direct aan een makelaar.

Hieronder zie je al een kleine selectie uit de recreatiewoningen die te koop worden aangeboden via Second Home. Succes bij de zoektocht naar je droomwoning.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden