Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Rohen Steuerberatung

Rohen Steuerberatung

6134 Vomp
Oostenrijk
+31 6 22 84 04 97
https://www.rohen-steuerberatung.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Rohen Steuerberatung

Einkommensteuer, Immobilienertragsteuer, Umsatzsteuer, Körperschaftsteuer, Grunderwerbsteuer en Gebühren… Duizelt het je al? Als je van plan bent onroerend goed in Oostenrijk aan te kopen, te verkopen of als je het al verhuurt, dan heb je er altijd mee te maken. Bij Rohen Steuerberatung kun je terecht voor fiscaal advies over deze Oostenrijkse belastingheffing. Maar dan gewoon in je eigen taal. Heb je een onderneming in Oostenrijk? Werk je er of woon je er? Ook dan heb je te maken met talloze belastingregels. Met mijn kennis van het belastingrecht van beide landen kan ik de fiscale verschillen tussen Oostenrijk en Nederland goed signaleren en je fiscale situatie waar mogelijk optimaliseren.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Rohen Steuerberatung

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden