Pandjekopen.nl

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

Pandjekopen.nl
Jan Campertlaan 8a
3201 AX Spijkernisse
Nederland
Standnummer - 512

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Dennis Smits

Marketing Manager

Over Pandjekopen.nl

Pandjekopen.nl zorgt dat u geen omkijken heeft naar uw investering. U ontvangt een lange termijn huurcontract met een gegarandeerd rendement tussen de 8 en 10%. Het financieel en technisch beheer zijn bij de investering inbegrepen. Tevens regelen wij voor u de gehele aankoopprocedure; van de bezichtiging tot aan het transport bij de notaris. Wij doen het werk, u ontvangt de opbrengsten. Eenvoudig investeren Investeren via Pandjekopen.nl maakt de aankoop van een beleggingspand transparant en eenvoudig. Inclusief lange termijn huur contract, waardoor u gegarandeerd rendement ontvangt. Financieel en technisch beheer zijn bij de investering inbegrepen. U kunt op ieder moment uw pand weer verkopen. Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u tot 75% van uw aankoop financieren. Al onze panden zijn gecontroleerd op de juiste kerngegevens voor verhuurbaarheid en marktwaarde.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Pandjekopen.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden