Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Bulgaria Invest

Bulgaria Invest
Municipality Hall, Vitosha 2
7839, Pomoshtitsa, Popovo Region
Bulgaria
+31 6 55721732
https://bulgariainvestltd.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 205733414
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Tom Jansen

Director

Tommie Jansen

Erika van der Bruggen

Dave Mannes

Over Bulgaria Invest

Welkom bij Bulgaria Invest, uw toegewijde partner in het omarmen van de charme van het verleden door nostalgische boerderijen te verbouwen en te renoveren in het betoverende land van Bulgarije. Ons bedrijf is diep geworteld in het behoud van de rijke historische erfgoed van dit prachtige land, terwijl we tegelijkertijd moderne voorzieningen integreren om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Met een gepassioneerd team van experts en ambachtslieden, streven we ernaar om deze rustieke schatten nieuw leven in te blazen en ze om te toveren tot unieke, karaktervolle woningen. Elke boerderij vertelt een verhaal en draagt bij aan de lokale cultuur en identiteit van Bulgarije. Of u nu op zoek bent naar een idyllisch toevluchtsoord of een investeringsmogelijkheid met een vleugje nostalgie, Bulgaria Invest staat klaar om u te begeleiden op dit betoverende pad van herontdekking. Stap in het verleden en omarm de schoonheid van het heden met Bulgaria Invest in de verborgen schat van Europa, Bulgarije!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Bulgaria Invest

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden