Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Bulgaria Invest

Bulgaria Invest
Municipality Hall, Vitosha 2
7839, Pomoshtitsa, Popovo Region
Bulgaria
+31 6 55721732
https://bulgariainvestltd.com/

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 205733414
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Tom Jansen

Director

Tommie Jansen

Over Bulgaria Invest

Wij zijn Bulgaria Invest. Een bedrijf met een grote voorliefde voor het land Bulgarije. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat inspeelt op de behoefte van mensen die op zoek zijn naar een betaalbare tweede woning of vakantie woning in het buitenland. Met ervaring van vele jaren, streven wij naar perfectie en schoonheid van woningen om zo uw vakantie of tweede woning volledig naar uw smaak te maken en u een fantastisch resultaat te geven. Bulgaria Invest is een organisatie dat zich richt op de verkoop en renovatie van woningen in Bulgarije. Daarnaast verzorgen wij ook huurwoningen om eens helemaal tot rust te komen. Bent u nog niet helemaal bekend met Bulgaria Invest en de mogelijkheden? Misschien wordt het eens tijd om snel naar ons aanbod te kijken en te investeren in uzelf!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Bulgaria Invest

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden