Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vamos

Vamos
Kasteelstraat 27B 6.1 8600 Diksmuide
8600 Diksmuide
België
+32 499 26 15 26
https://www.vamos.immo

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jeroen Bolle

Zaakvoerder

Over Vamos

Vamos.immo staat voor een professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het volledige aankoopproces van uw woning aan de Costa Blanca. Bent u zelf de Spaanse taal niet machtig? Geraakt u niet uit aan de Spaanse wetgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als erkend BIV-vastgoedmakelaar met kennis van de Spaanse markt, zijn wij de ideale partij om u te begeleiden tijdens het aankoopproces van uw woning aan de Costa Blanca. Wij bieden u een ruim aanbod van zowel nieuwbouw als herverkoop appartementen en villa’s aan de Costa Blanca Noord en de Costa Blanca Zuid in verschillende prijsklassen. Om de aankoop vlekkeloos te laten verlopen werken wij samen met betrouwbare promotoren en bekwame advocaten. Na de aankoop zorgen wij ervoor dat alle nutsvoorzieningen geregeld worden en kijken wij voor de eventuele verhuur van uw pand. Bent u op zoek naar een woning aan de Costa Blanca? Wij komen graag tot bij u voor een vrijblijvend gesprek. ¡Vamos!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vamos

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden