Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Ten Broeke makelaardij en verzekeringen

Ten Broeke makelaardij en verzekeringen
Parallelstraat 1
8152 BD LEMELERVELD
Nederland
0572-371408
https://www.tenbroeke.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Ten Broeke makelaardij en verzekeringen

Waarom voor ons kiezen als u op zoek bent naar een makelaar? Wij onderscheiden ons door: - bewust te kiezen voor de regio salland als ons werkterrein, hierdoor zijn we in staat deze markt tot in detail te kennen. - gebruik te maken van de modernste software zodat we in staat zijn u op de hoogte te houden van wat er op de markt speelt. - onze persoonlijke benadering. U kunt altijd bij ons aankloppen uw vragen. - duidelijkheid en transparantie in onze dienstverlening en de vergoeding die we daarvoor rekenen. - op voorhand afspraken schriftelijk vastleggen zodat hierover geen misverstanden kunnen ontstaan. Een bewuste keuze voor Ten Broeke, is een keuze voor een beter resultaat.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ten Broeke makelaardij en verzekeringen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden