Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Gillenfeld

Rijnland-Palts, Duitsland

Vanaf € 234.150

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De recreatiewoningen op Holiday Park Pulvermaar zijn een goede investering op het gebied van recreatief vastgoed. De luxe woningen worden opgebouwd uit hoogwaardig materiaal, waarbij duurzaamheid centraal staat.
De woningen worden op ruime eigen kavels gebouwd en liggen in een prachtige, heuvelachtige omgeving met prachtige vergezichten. Dat biedt vele recreatiemogelijkheden. De 6-persoons recreatiewoningen zijn zeer luxe opgezet, standaard voorzien van een badkamer op de begane grond én de eerste verdieping. De ruime badkamer op de eerste verdieping kan voorzien worden van een sauna of jacuzzi. Met deze heerlijke individuele wellness faciliteiten, kunt u lekker onthaasten in een ambiance van rust en ruimte in uw eigen recreatiewoning in 'Gezondland' Vulkaaneifel.

De 4-persoons woning is een bungalow-type met alles op de begane grond gevestigd. De woning heeft een ruime woon- en eetkamer, keuken, 2 luxe slaapkamers, 1 ruime badkamer en een eigen aangelegde tuin.

Onze woningen zijn speciaal ontworpen op energiezuinigheid en duurzaamheid door enkele innovaties. Ieder object wordt prefab geproduceerd met massieve houten wanden (CLT) en afgewerkt met stucwerk aan de buitenkant. Er wordt luchtdicht gebouwd, zonder koude bruggen. De recreatiewoningen zijn onderhoudsarm en de isolatiewaarde is hoog. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat (in de zomer koel en in de winter warm) zonder vochtproblemen.

Open volledige omschrijving

Holiday Park Pulvermaar - fase 2

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID113301

PrijsVanaf € 234.150

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Hinterm Pulvermaar 29

Postcode 54558

Plaats Gillenfeld

Land Duitsland

Regio Rijnland-Palts

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Holiday Park Pulvermaar Eifel

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning