Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Tomo Real Estate

Tomo Real Estate
Middeldijkerplein 147
2993 DL Barendrecht
Nederland
+31 6 10 29 93 51
http://www.tomorealestate.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 73208817
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2019

Medewerkers

Tom Delic

Oprichter en adviseur

Rebecca van Sorge

Adviseur

Over Tomo Real Estate

“I do what I’m excited about” Ontmoet Tom Delic, oprichter van Tomo Real Estate. Ik ben geboren in Rotterdam en zoon van Kroatisch-Bosnische ouders, die vijftig jaar geleden naar Nederland kwamen. Op achttien jarige leeftijd kreeg ik een interessant boek voor mijn verjaardag. Het boek las ik binnen no-time uit. Het wekte mijn interesse voor het investeerdersvak. Ik besloot mij te verdiepen in de financiële dienstverlening en koos voor de opleiding bedrijfskunde, met de focus op ondernemerschap. Enkele jaren later werd ik aangenomen bij de ABN AMRO bank. Daar heb ik vanaf 2016 gewerkt. Wat ik in deze jaren heb geleerd, is dat je je gevoel moet durven te volgen. In 2019 startte ik daarom met Tomo Real Estate (hierna: TOMO). TOMO richt zich op kwalitatieve vastgoedinvesteringen aan de Kroatische kust. Kroatië is een land dat meer marketing verdient. Als we kijken vanuit investeringsoogpunt, is het verdienmodel in Kroatië seizoensgebonden. Van april-september huurt 50% van alle toeristen in Kroatië een villa of appartement voor hun verblijf. Het toeristenaantal groeit al sinds 2000. Dit is een belangrijk gegeven: Toename van toerisme geeft aan dat er vraag is. Aan de andere kant zien we een hoge bezettingsgraad van woningen: Er is weinig overschot aan huizen. Maar ook voor eigen gebruik zijn er veel positieve eigenschappen: Denk bijvoorbeeld aan de rijke gastronomie, de schone kiezelstranden en de ongerepte natuur. Het is genieten van het pure, op bereikbare afstand. Ik ben echt trots om met TOMO het investeren in Kroatië toegankelijk te maken. Voor u betekent dat: Kwalitatief vastgoed Nederlandse service Bereikbaar, antwoord op al uw vragen Ik heb er alle vertrouwen in dat Tomo Real Estate een consistente partner zal zijn voor andere ondernemers, investeerders en families die op zoek zijn naar een vastgoedinvestering in Kroatië.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Tomo Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden