Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Otium Resort Roosendaal

Otium Resort Roosendaal
Bedafseweg 22
5406Tm Uden
Nederland
+31 6 10406612
https://www.otium.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Mike Driessen

Adviseur

Over Otium Resort Roosendaal

Otium wordt een gloednieuw leisure resort op recreatiegebied De Stok in Roosendaal waar ontdekken, ontmoeten en ontspannen centraal staan. Otium wordt de verbinding tussen de grote steden Rotterdam en Antwerpen waar samenkomen heel vanzelfsprekend is. Gelegen aan de A17 en niet ver van de A29 biedt de locatie, met voldoende parkeergelegenheid en vergaderzalen, de ruimte voor zakelijk ontmoeten. Daarnaast is recreatiegebied De Stok, nabij Designer Outlet Roosendaal, volop in ontwikkeling en biedt het ruimte voor actief en passief vermaak. In samenwerking met de gemeente Roosendaal en de lokale ondernemers wordt het gebied vernieuwd en wordt de variëteit aan leisure-activiteiten tot één bruisend geheel gemaakt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Otium Resort Roosendaal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden