Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Green Resorts

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Green Resorts
Gasthuis 3
6268NN Bemelen
Nederland
+31 43 407 1321
https://www.greenresortssales.nl/
Standnummer - 137

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Herman Ras

Eigenaar

Jan Ras

Eigenaar

Over Green Resorts

Green Resorts ontwikkelt en beheert al ruim 10 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden; op de Veluwe, in Noord-Brabant en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen vakantiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement. Alle medewerkers van Green Resorts staan voor u klaar om te zorgen dat u een heerlijke vakantie beleeft of u deskundig te adviseren bij het investeren in een eigen woning. Of het nu gaat om een mooi gelegen chalet of exclusieve vrijstaande villa: de mogelijkheden zijn eindeloos en verrassend. Graag komen we persoonlijk met u in contact en natuurlijk nodigen we u ook van harte uit om uw vakantie bij ons te boeken. Tot ziens op één van onze luxe vakantieparken!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Green Resorts

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden