Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Italia Property Finding

Italia Property Finding
Clivo Rutario 23
00152 Roma
Italia
+32477225415
https://www.italiapropertyfinding.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Italia Property Finding

Wij zijn een Italiaans-Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in onroerend goed en property finding. We zijn gevestigd in Rome, Italië en hebben een satellietkantoor in Gent, België. Alessandra Sampaolo heeft de Italiaanse nationaliteit en Ann Galland de Belgische. Wij spreken Italiaans, Nederlands, Engels en Frans. We hebben doorheen de jaren ervaring opgebouwd in onroerend goed en property finding, en hebben een passie voor Italië en de Italiaanse manier van leven. Bovenal is het onze missie om mensen zoals u te helpen hun Italiaanse droom waar te maken, terwijl we alle beslommeringen wegnemen die zo typerend zijn voor de onroerendgoedmarkt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Italia Property Finding

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden