Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Bastion d'Azur

Bastion d'Azur
Steenweg 84
6131 BH Sittard
Nederland
+31 88 227 8466
http://www.bastiondazur.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Joost Schwartz

Pieter van Engelen

Over Bastion d'Azur

In 2007 is Bastion d'Azur opgericht en sindsdien voor velen het bedrijf dat alles regelt voor mensen met een tweede woning aan de Cote d'Azur. Tegenwoordig ondersteunt Bastion d'Azur eigenaren op bijna ieder denkbaar vlak. We hebben inmiddels negen full time medewerkers in dienst. Daarnaast hebben we afhankelijk van het seizoen meer medewerksers in dienst. Ons team spreekt uiteraard Nederlands, maar ook goed Frans, Duits en Engels. Onze deur staat altijd voor u open en indien u van te voren een afspraak maakt hebben we zéker tijd voor u. Ons kantoor is gemakkelijk te vinden aan de entree van de Golf van St Maxime.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Bastion d'Azur

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden