Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

HUISINFRANKRIJK.NL

HUISINFRANKRIJK.NL
30 Avenue d'Escales
11200 Tourouzelle
Frankrijk
+33 667 843 915
https://www.huisinfrankrijk.nl

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over HUISINFRANKRIJK.NL

Makelaardij Huis in Frankrijk helpt u graag om net dat leuke vakantiehuisje of kavel in Frankrijk te vinden of te verkopen. Behalve het getoonde aanbod weten we in onze klantenkring wie een vakantiehuis zoekt of in stilte denkt aan verkopen. Daarnaast werken we samen met lokale makelaars in de regio en zijn we actief op internationale huizenverkoop websites. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we een selectie kunnen maken uit het actuele vraag en aanbod bestand. Alles wordt perfect voor u geregeld. Aan u de keuze ! Nieuwbouw - Renovatie Verder is Huis in Frankrijk gespecialiseerd in het bouwen van individuele vakantiewoningen en kleinschalige projecten in Zuid-Frankrijk. Door onze ervaring en een klantgerichte persoonlijke benadering, zijn wij in staat maatwerk te leveren en gedurende het gehele traject met vooruitziende blik mee te denken en te zorgen voor professionele uitvoering van: Advies en bouwbegeleiding Ontwerp en architect Offertes en aannemers Controle en rapportage Vergunningen en nutsbedrijven

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod HUISINFRANKRIJK.NL

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden