Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V.

Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V.
Spacelab 12
3824MR Amersfoort
Nederland
https://www.marinaresortleukermeer.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Olav Klaassen

Sales manager

Over Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V.

Marina Resort Leukermeer in het prachtige Limburg. Met de Maas, het Leukermeer en natuurlijk de Maasplassen is er aan water geen gebrek! Op ons resort vindt u recreatiewoningen aan het water met een eigen aanlegsteiger of in het bos met eigen wellness. Dit resort is een walhalla voor watersportliefhebbers. Naast de veelzijdige watersportmogelijkheden is het resort voorzien van uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, restaurant, koffielounge, beachclub, fitness, fietsverhuur, zwembad en strand. Natuurliefhebbers kunnen wandelen en fietsen in Nationaal Park De Maasduinen. Een dagje shoppen kan bij de Designer Outlet in Roermond of ervaart u toch liever de magie in Toverland? De uitgebreide voorzieningen en de veelzijdige omgeving maken Marina Resort Leukermeer tot een geliefde vakantiestek. U heeft de keuze uit verschillende typen woningen. Een aantal beschikt over een overdekt terras waar u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. Kiest u voor een woning met een eigen aanlegsteiger? Dan stapt u zo vanuit uw tuin op uw boot. U ziet het, met de aankoop van een recreatiewoning aan het water op Marina Resort Leukermeer verzekert u zich van een luxe vakantiehuis op een perfecte locatie.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden