Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

TOP PROPERTIES MARBELLA

TOP PROPERTIES MARBELLA
Calle Jose Maria Olazabal Bl. 1,2,2
29649 Mijas
Spanje
+34 627 61 76 63
https://toppropertiesmarbella.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over TOP PROPERTIES MARBELLA

Top Properties Marbella is opgericht door Eliza Wojnarowska. Het door haar gecreëerde bedrijf is gericht op het kiezen van de beste vastgoed en tegelijkertijd op het bieden van de complexe bescherming van de belangen van een klant. In het uitgebreide portfolio hebben we tweedehands huizen, te renoveren gebouwen, nieuwe ontwikkelingen en bouwkavels. Top Properties Marbella past zijn aanbiedingen altijd aan aan de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant. De basis van onze activiteit is een schitterende kennis van de lokale markt, gecombineerd met de hoogste competenties op het gebied van het onroerendgoedwetgeving. We vertrouwen op onze specifieke opleiding, hoge kwalificaties en jarenlange ervaring. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om uitzonderlijke, op maat gemaakte diensten aan te bieden. Het is voor ons belangerijk, dat onze diensten niet alleen gericht op de selectie van het onroerend goed zijn, maar ook op de volledige verwerking van verkooptransacties. Top Properties Marbella biedt ook after-sales service (beginnend met het inschakelen van de juiste specialisten en coördinatie van sommige reparaties, selectie van meubels of huishoudelijke apparaten, eindigend met volledige administratieve zorg voor het onroerend goed) om onze klanten honderd procent gemak en plezier van eigendom te garanderen in het droomhuis. De nodige aandacht voor de detail en de hoogste kwaliteit van onze diensten heeft tot nu toe het vertrouwen van veel klanten aangetrokken. Eliza Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Warschau met een graad in internationale betrekkingen en Europese studies. Ik heb mijn MBA afgerond aan de Northeastern Illinois University in Chicago. Na mijn verhuis naar Spanje heb ik postdoctorale studies in Madrid afgerond aan een Economist and Jurist Innovative School, aan de faculteit Vastgoedrecht. Jarenlang werkte ik in de beste advocatenkantoren in Marbella en toen, als makelaar, leerde ik de lokale markt heel goed kennen. Daardoor heb ik een uitgebreide kennis van de producten die op de maarkt beschikbaar zijn en de bestaande investeringsmogelijkheden. Dit zijn ook de redenen waarom heb ik besloten om Top Properties Marbella te creëren. Jaren van studeren en werken in een internationale omgeving hebben mijn uitstekende kennis van culturele verschillen en unieke communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Ik spreek vier talen – Pools, Spaans, Engels en Russisch. Sterke motivatie en geduld gecombineerd met een positieve houding stellen mij in staat om effectief te onderhandelen in de naam van mijn klanten. Ik ben een dynamisch persoon die communicatie met mensen waardeert en zich veel inzet voor haar werk. Bovendien ben ik gepassioneerd door de onderwaterwereld – ik ben een PADI duikinstructeur en een professionele onderwater videograaf.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod TOP PROPERTIES MARBELLA

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden