Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pomoshtitsa

Bulgarije

€ 285.000

Woonoppervlakte 3184m2
Perceeloppervlakte 3.184m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Dit gerestaureerde landhuis is de hoogst gelegen woning van het dorpje Pomoshtitsa. Vanaf deze heuvel is het uitzicht over de omgeving adembenemend en ongeëvenaard.De site bestaat uit twee aparte, volledig gerestaureerde woningen, de “Three Brother House” en de “Nice View House”, die elk beschikken over een eigen leefgedeelte met salon, keuken en eetplaats en met elkaar verbonden zijn door het poortgebouw. De twee woningen vormen samen een groot landhuis genaamd ”Between heaven and earth”.Er zijn in totaal 8 ruime slaapkamers en 5 badkamers met inloopdouches: genoeg om 14 personen comfortabel te huisvesten.Het gigantisch terras is afgelijnd door een prachtige muur opgebouwd uit oude Romeinse stenen. Op het terras bevindt zich onder meer een nieuw aangelegd zwembad van 10×6 meter. Het zwembad loopt af waardoor aan de ene zijde een diepte van 2 meter heeft en aan de ander een diepte van 1,60 meter.Het complex is voorzien van alle hedendaags comfort zoals wifi/draadloos internet, afwasmachine, wasmachine, diepvries, ligzetels, overdekt buitenterras, barbecue, etc.De inboedel is bij verkoop inbegrepen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID121148

ID makelaar2385

Prijs€ 285.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Postcode 7839

Plaats Pomoshtitsa

Land Bulgarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Bulgaria Invest

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning