Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Soof Retreats

17 - 19 maart 2023 Jaarbeurs Utrecht

Soof Retreats
Oude Veensegrindweg 76
3911TA Rhenen
Nederland
0317-612384
https://www.vakantieparksoof.nl/
Standnummer - 441

Aanwezig op beurs:

4 - 5 maart 2023 Flanders Expo Gent
17 - 19 maart 2023 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jurjen van Dijk

Over Soof Retreats

Mijn naam is Jurjen van Dijk, eigenaar van Vakantiepark Soof en van Vakantiepark De Thijmse Berg. Mijn opa is 40 jaar geleden begonnen met het opstarten van een camping/vakantiepark. Inmiddels ben ik de derde generatie. De kennis die ik de afgelopen 40 jaar heb opgedaan in de recreatiebranche komt goed van pas bij de ontwikkeling van Vakantiepark Soof. We zien een trend in de recreatiebranche om verantwoord om te gaan met materialen, omgeving en natuur. Onze lodges op Vakantiepark Soof zijn dan ook klaar voor de toekomst: duurzaam verwarmd, gemaakt van natuurlijke materialen en rekening houdend met de natuurlijke omgeving. Ben je geïnteresseerd in investeren met aantrekkelijk rendement? Kom dan gerust eens langs voor een bezichtiging en een gesprek.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Soof Retreats

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden