Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Bookiply B.v.

Bookiply B.v.
De entree 234
1101Ee Amsterdam
Nederland
+31208089803
https://www.bookiply.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2016

Medewerkers

Stephanie Van De Weegh

Over Bookiply B.v.

Ons product vereenvoudigt de online distributie om uw kostbare tijd te besparen. Het geeft u toegang tot een wereldwijde listing op verschillende sites van uw accommodatie(s) via één centraal account met één kalender, één contactpunt en één factuur. Bookiply is overal en onderweg toegankelijk, zowel op de desktop als via de Bookiply mobiele app. Het is gebouwd door en voor onze gebruikers, omdat we geloven in succes door nauwe samenwerking en voortdurende verbetering. Ons product is momenteel beschikbaar voor gebruikers in geselecteerde regio's in Europa, de focus ligt hierbij op het moment op Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Bookiply is opgericht in 2016 in München en heeft kantoren in een aantal van de meest aantrekkelijke reisbestemmingen in Europa. Als onderdeel van de Holidu groep is het onze missie om het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk eenvoudig te maken.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Bookiply B.v.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden