Bookiply B.v.

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

Bookiply B.v.
De entree 234
1101Ee Amsterdam
Nederland
Standnummer - 646

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2016

Medewerkers

Stephanie Van De Weegh

Over Bookiply B.v.

Ons product vereenvoudigt de online distributie om uw kostbare tijd te besparen. Het geeft u toegang tot een wereldwijde listing op verschillende sites van uw accommodatie(s) via één centraal account met één kalender, één contactpunt en één factuur. Bookiply is overal en onderweg toegankelijk, zowel op de desktop als via de Bookiply mobiele app. Het is gebouwd door en voor onze gebruikers, omdat we geloven in succes door nauwe samenwerking en voortdurende verbetering. Ons product is momenteel beschikbaar voor gebruikers in geselecteerde regio's in Europa, de focus ligt hierbij op het moment op Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Bookiply is opgericht in 2016 in München en heeft kantoren in een aantal van de meest aantrekkelijke reisbestemmingen in Europa. Als onderdeel van de Holidu groep is het onze missie om het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk eenvoudig te maken.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Bookiply B.v.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden