Bonaire Beach NV

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

Bonaire Beach NV
p/a Strooijonkerstraat 22
1812 PK Alkmaar
Nederland
Standnummer - 405

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2020
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Annemarie Bossink

Directie

Over Bonaire Beach NV

Hagelwitte stranden, fantastische zonsondergangen en een azuurblauwe zee. Hard gewerkt? Tijd voor quality time? Bonaire is de plek bij uitstek om te ontspannen en puur te genieten. Bonaire, letterlijk ‘goede, zuivere lucht’, maakt deel uit van the Caribbean. Het heeft ongeveer 19.500 inwoners en is daarmee een stuk minder bevolkt dan Aruba en Curacao. Op het eiland vind je zo’n 70 verschillende nationaliteiten. Bonaire heeft een oppervlak van 288 km2, waardoor alles binnen handbereik is. Met een gehuurde pick-up rijd je overal zo naar toe. Door het heerlijke klimaat, de constant aanlandige passaatwinden en de aangename watertemperatuur is Bonaire een absoluut wind- en kitesurfers paradise. Er zijn fantastische duikspots want alle zee rondom Bonaire is beschermd natuurgebied. Bonaire kent adembenemende koraalriffen, de natuurlijke leefomgeving voor honderden prachtige tropische vissen en andere kleurige zeebewoners. Doordat Bonaire buiten de orkaanzone valt is het koraal nog vrijwel geheel intact. Zicht onder water is op sommige plaatsen meer dan 90 meter! Voor de kust bij Kralendijk ligt het eiland Klein Bonaire. De stranden aan de noord- en westkust zijn de belangrijkste nestplaatsen voor zeeschildpadden. Op het eiland liggen ook enkele zoutmeren; hier foerageren rode flamingo’s. Het eiland is per boot bereikbaar voor duikers, snorkelaars en dagjesmensen. En er is zo veel meer! Bonaire heeft verschillende musea, galeries, eeuwenoude kerken en historische gebouwen. Er zijn veel grotten met rotstekeningen aangebracht door de oorspronkelijke Indiaanse bewoners. Je kunt er prachtig zeilen. Maar ook kamperen in het National Park, kanoën door de mangroven of een roadtrip maken. Mogelijkheden te over als je meer wilt dan genieten van de ontspannen en relaxte sfeer van het eiland alleen.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Bonaire Beach NV

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden